Serie A 2011/2012

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    463
Статус
Затворена за нови мислења.

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Честитки Јувенташи, па пак серија Б :P:D

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
него карма стварно изглеа ужива да го јебе ибра после фијаското со барса , и серијата му завршува благодарение на јуве , а официјално му ја запечати интер. ZINGAROOOOOOO .... иако играчиште од епски пропорции е мме.

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.863
Честитки Јувенташи, се врати Јуве каде што му е местото, и тоа по огромна голгота, од самото дно до врвот, па уште ако станете колеги со нас (Арсенал) во освојување титула без пораз, ќе бидете италијанските Invincibles, сигурно има некаков назив за тоа на италијански.

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
Бјанконери ако некој интераш ви покаже 3 прсти за триплете, слободно покажете и вие 3 прсти ... 3 златни ѕвезди ;)
заеби покажување бројки и мерење ташаци со броење .... одамна е установено дека не ви иде математика.
и дај бе мајку му стара скудето освоивте , покажете еднаш достоинство во таа над 100 годишна историја на јуве.

Член од
15 март 2010
Мислења
5.868
Поени од реакции
6.380
Благодарност до сите што беа и се против Јуве , тоа не прави посилни (y) . Секоја сезона да биде така, сите против Јуве , а Јуве да биде Шампион. Форза Јувеееееее:vozbud:

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.391
Поени од реакции
25.192
Каков скудето какви бакрачи...пораз од Интер си е пораз од Интер.:D
Искрено повеќе ми е криво што изгубивме од комшииве отколку што го изгубивме скудетото. :)
Јас не знам пак што повеќе... од сите страни ме дупат. :icon_lol:

The awkward moment кога во тие што ме сексаат се луѓе кои гледале 2 утакмици... и женски... :facepalm:
Ама ако :)
Следната сезона наша е, шо би рекле фановите на Ливерпул на форумов. :icon_lol:

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Јас не знам пак што повеќе... од сите страни ме дупат. :icon_lol:

The awkward moment кога во тие што ме сексаат се луѓе кои гледале 2 утакмици... и женски... :facepalm:
Ама ако :)
Следната сезона наша е, шо би рекле фановите на Ливерпул на форумов. :icon_lol:
Работава е да не упалиш фејс .... Два монитора да спојам ќе нема место да ги собере оние прозорчињата што се појавуваат кога ќе ти пише некој.:icon_lol:

Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
Честито титула на навивачите на Јувентус.
Јас сум изненаден максимално од нив. Моја прогноза пред сезона беше дека ќе бидат максимум втори на крај.
Али на крај апсолутно заслужена е титулата. А и непоразени.

Е сеа следната сезона ќе видат малку повеќе мака, со Лш и со тоа што е различно, кога очекувањата се свртени на тебе.

Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
JUVEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!!!!!!!!!!!
Ајдееее ја решивме титулата конечно и официјално,без пораз подобра титула неможеше:)
Се надевам на јуве доминација наредните неколку години,наредната сезона играме ЛШ чувајте се другите :)

R

Rigel Kent

Гостин
Честито титула на Јувентус.

Баш ми е мило што ги зезнавме на Миланезите:icon_lol:
Ејјјј 4:2 :pos:
--- надополнето: 7 мај 2012 во 00:38 ---
Бјанконери ако некој интераш ви покаже 3 прсти за триплете, слободно покажете и вие 3 прсти ... 3 златни ѕвезди ;)
E sega me premisli so cestitkata.
Toa tri zvezdi na dresot doma

G

grande-juve

Гостин
Прво фала на сите кои дадоа искрени честитки. Ова се чекаше многу долго време. КОНТЕ... :pipi:

Да, не можам да сфатам поддржувачи на 2-3 клуба. Или еден или ниеден.
И јас не можам да ги сфатам мајките со 2-3 деца, сите ги сакаат:eek:. Од 10 години го гледам сиот фудбал што го има на телевизија, прво што запомнив дека гледав беа црно-бели дресови, Дел Пиеро и Јувентус, за нив сум против секого. После се случуваат Ѕола и Ривалдо и тоа е...

aj sea ushte eden kalchopoli i da ve snema pak za 7-8 godini :D
Па види, тоа ви се покажа како прилично успешно сценарио, како тргна Конте изгледа само тоа ќе биде лекот:D

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.328
Поени од реакции
5.304
Мајкон :drk:
Каков гол :cuc:
И Абиати да застанеше до Амелиа немаше да ја фатат...

П.С. Честито титула на Јувентус, сосема заслужено, повеќе ја заслужуваат титулата од Милан, без пораз цела сезона :cuc:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom