заеби покажување бројки и мерење ташаци со броење .... одамна е установено дека не ви иде математика.Бјанконери ако некој интераш ви покаже 3 прсти за триплете, слободно покажете и вие 3 прсти ... 3 златни ѕвезди
Јас не знам пак што повеќе... од сите страни ме дупат.Каков скудето какви бакрачи...пораз од Интер си е пораз од Интер.
Искрено повеќе ми е криво што изгубивме од комшииве отколку што го изгубивме скудетото.
Работава е да не упалиш фејс .... Два монитора да спојам ќе нема место да ги собере оние прозорчињата што се појавуваат кога ќе ти пише некој.Јас не знам пак што повеќе... од сите страни ме дупат.
The awkward moment кога во тие што ме сексаат се луѓе кои гледале 2 утакмици... и женски...
Ама ако
Следната сезона наша е, шо би рекле фановите на Ливерпул на форумов.
E sega me premisli so cestitkata.Бјанконери ако некој интераш ви покаже 3 прсти за триплете, слободно покажете и вие 3 прсти ... 3 златни ѕвезди
И јас не можам да ги сфатам мајките со 2-3 деца, сите ги сакаат. Од 10 години го гледам сиот фудбал што го има на телевизија, прво што запомнив дека гледав беа црно-бели дресови, Дел Пиеро и Јувентус, за нив сум против секого. После се случуваат Ѕола и Ривалдо и тоа е...Да, не можам да сфатам поддржувачи на 2-3 клуба. Или еден или ниеден.
Па види, тоа ви се покажа како прилично успешно сценарио, како тргна Конте изгледа само тоа ќе биде лекотaj sea ushte eden kalchopoli i da ve snema pak za 7-8 godini