Serie A 2011/2012

• Креатор на темата Креатор на темата Kostic
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    463
Статус
Затворена за нови мислења.
Честито на Јуве за титулата најпостојани беа немаа натпревари во Европа одлични засилувања земаа се им пасна дури и миланезот Бориело кој го немаше цела сезона се разигра последните најважни натпревари.

Честитки за Јувентус, и сите тројца саглам фанови на форумов ко Bianconero vero, а вие другите "фанови" сега после титулава може да ги тргнете банерите од Барселона и Челзи во потпис и аватарите од Манчестер, пошо не е фер ради Конте барем.

Честитки за Јувентус, и сите тројца саглам фанови на форумов ко Bianconero vero, а вие другите "фанови" сега после титулава може да ги тргнете банерите од Барселона и Челзи во потпис и аватарите од Манчестер, пошо не е фер ради Конте барем.

smiri se komshivke <3
kao marmalad ve machkavme. :icon_lol:

демек потписите ти се мерило колку се саглам фановите :)

Зашо бе никој не го спомнува голот од офсајд? Не ми е интересно само честитки да читам (n)

Не беше офсајд видете ако не вервате :)

ФАЛА НА СИТЕ ЗА ЧЕСТИТКИТЕ !

Едно мало дежа ву :icon_lol:

Токму и поради тој натпревар не ни верувам многу во тие “пријателски“ натпревари, секој за себе си игра...

Честитки до фановите на Јувентус за титулата и до година да не [:D] ја освојат пак.

Заслужено освоена титула овој пат (ако пак не е намсетена) после се она што им се случи во 2006 година кога паднаа во втора лига. После тоа им требаа 5-6 години да се опорават и достојно да се борат за титулата. Браво.

Forza Milan!

Да, не можам да сфатам поддржувачи на 2-3 клуба. Или еден или ниеден.

А ја па неможам да сватам луѓе шо наоѓаат маана во се.Батали бе ако сакаат за 200 нека навиваат, немоеш да го контролираш тоа, ја не избрав да навивам за Јуве.Од детиште едноставно од така сум ги гледал и ми влегоа у крв шо се вика и нема шанси да бидам за некој друг.Јбг некој си ги поштува така повеќе клубови

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom