Serie A 2011/2012

• Креатор на темата Креатор на темата Kostic
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    463
Статус
Затворена за нови мислења.
Фала за честитките и вие да си дочекате....за 10-тина години :sneaky:

Честитки до фановите на јувентус (ова ради реда) :) а искрени до бјанконеро веро кој си дочека и од МЗТ титула.

Честито титула на Јувентус!
Кој ќе ве трпи сега 3 звезди,4 звезди,Европска унија, а у.:D

Честитки до фановите на јувентус (ова ради реда) :) а искрени до бјанконеро веро кој си дочека и од МЗТ титула.

у средата кога ја лапаше МЗТ во цела уефорија дозав дека и Јуве кикснале.... цел пијан си помислив ова може да испадне сезониште на крај мајку му...... кур испадна ! :icon_lol:

Али добро, на кантарот кога ќе ставам пак сум у ќар

честито титука грдлиња, заслуживе после сите патења вакво нешто и вие.

Фала на сите за честитките. Вечерва сите ве сакам, прекрасни сте:)

Само Mr.47 испадна поштен јувенташ,, дури си ја запеа Паца Интер во нивни фан клуб. (y)

Само Mr.47 испадна поштен јувенташ,, дури си ја запеа Паца Интер во нивни фан клуб. (y)
Те поздрави Мајкон тебе, ќути таму. :pos:
Шала на страна,честитки и до Интер за чесно одиграниот меч без калкулации.

у средата кога ја лапаше МЗТ во цела уефорија дозав дека и Јуве кикснале.... цел пијан си помислив ова може да испадне сезониште на крај мајку му...... кур испадна ! :icon_lol:

Али добро, на кантарот кога ќе ставам пак сум у ќар

честито титука грдлиња, заслуживе после сите патења вакво нешто и вие.

нешто слично и ја осеќав али парма ми ја сјеба еуфоријата за три минути. Него ај другата сезона малце да го кренеме рејтингот во лига европа иначе отиде и тоа трето место.

нешто слично и ја осеќав али парма ми ја сјеба еуфоријата за три минути. Него ај другата сезона малце да го кренеме рејтингот во лига европа иначе отиде и тоа трето место.

ужувај со Бакари Траоре може и да го креваме заедно после групи :icon_lol:

Каков скудето какви бакрачи...пораз од Интер си е пораз од Интер.:D
Искрено повеќе ми е криво што изгубивме од комшииве отколку што го изгубивме скудетото. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom