у средата кога ја лапаше МЗТ во цела уефорија дозав дека и Јуве кикснале.... цел пијан си помислив ова може да испадне сезониште на крај мајку му...... кур испадна !Честитки до фановите на јувентус (ова ради реда) а искрени до бјанконеро веро кој си дочека и од МЗТ титула.
Ќе постиме малку на тоа полеЧестито титулата на Јувентус и сега не знам дали ќе имаат лице да искоментираат нешто за Интер ебаму затворениците
Барбики беЧестито титулата на Јувентус и сега не знам дали ќе имаат лице да искоментираат нешто за Интер ебаму затворениците
Те поздрави Мајкон тебе, ќути таму.Само Mr.47 испадна поштен јувенташ,, дури си ја запеа Паца Интер во нивни фан клуб.
нешто слично и ја осеќав али парма ми ја сјеба еуфоријата за три минути. Него ај другата сезона малце да го кренеме рејтингот во лига европа иначе отиде и тоа трето место.у средата кога ја лапаше МЗТ во цела уефорија дозав дека и Јуве кикснале.... цел пијан си помислив ова може да испадне сезониште на крај мајку му...... кур испадна !
Али добро, на кантарот кога ќе ставам пак сум у ќар
честито титука грдлиња, заслуживе после сите патења вакво нешто и вие.
ужувај со Бакари Траоре може и да го креваме заедно после групинешто слично и ја осеќав али парма ми ја сјеба еуфоријата за три минути. Него ај другата сезона малце да го кренеме рејтингот во лига европа иначе отиде и тоа трето место.