Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.075
Поени од реакции
45.911
Да да....ги знам....

Џонсон и Милнер,стварно одлучувачки играчи,ја носат играта на Сити....

Шала на страна од цела екипа респект само за голманот,ништо друго....
Зашто ништо друго ...
Туре ?
Компани ? ( еден од најдобри дефанзивци на планетава е )
Агуеро ....

Има играчи од таму што целосно си ги оправдаа парите и изиграа феноменално сезонава, не ги набројав сите али дефакто, заслужуваат скоро сите репсект, освен Балотели скапаницата и Тевез пусито.

Манчини мислам дека сезонава си ја научи лекцијата со таквиве, Бало скоро сигурно лета од екипава, Тевез ќе видиме, али како и да е, 1-6 против -Јунајтед, дома такоџе ги убија на тактички план, така да (y) и за Манчини, и едно (n) за неговиот лејм авторитет, не може да се наметне во дасезнаекојекој у тимов и не може, тоа му е голем минус и затоа и треба да олабави со пазарање на такви фудбалери, со сјебан карактер.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.821
Поени од реакции
11.447
Комплексот кога милан нема да освои титула, па се префрлате на сити :icon_lol: тежок комплекс. И уште навивачи ќе се нарекувате...пфффф резил деца ништо повеќе.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
Болтон сам себе убијал...
од 2:0 дома 2:2 против ВБА у 90та минута и чао у втора лига

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
А овие па Челзи не знам што се радуваат толку на Сити.
Навистина не Ве сфаќам.. после викате провоцирам ова она,ама ќе речам едно нешто.
КОГА ЌЕ СЛУШНЕТЕ МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД,ОДМА ВИ ТЕКНУВА НА ПРОМАРШЕНИОТ ПЕНАЛ НА ТЕРИ ВО ФИНАЛЕТО.... = ???
КОМПЛЕКС! :icon_lol:

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Зашто ништо друго ...
Туре ?
Компани ? ( еден од најдобри дефанзивци на планетава е )
Агуеро ....

Има играчи од таму што целосно си ги оправдаа парите и изиграа феноменално сезонава, не ги набројав сите али дефакто, заслужуваат скоро сите репсект, освен Балотели скапаницата и Тевез пусито.

Манчини мислам дека сезонава си ја научи лекцијата со таквиве, Бало скоро сигурно лета од екипава, Тевез ќе видиме, али како и да е, 1-6 против -Јунајтед, дома такоџе ги убија на тактички план, така да (y) и за Манчини, и едно (n) за неговиот лејм авторитет, не може да се наметне во дасезнаекојекој у тимов и не може, тоа му е голем минус и затоа и треба да олабави со пазарање на такви фудбалери, со сјебан карактер.
Потрошете и вие 300 милиони евра,па и вие ќе го тепате Јунајтед 6-1....

Нема начин никој да ме убеди,дека екипите како Сити и ПСЖ на пример,во фудбалот значат нешто....

За играчите нема збор,сите се кој од кој,иако како тим ми се мизерија и во повеќе наврати го покажаа тоа и јавно годинава....

Јунајтед се сами криви што ја изгубија титулата која ја имаа скоро сигурна.И прати го парадоксот,екипа со Клеверли Смолинг Сколс Парк Еванс Велбек Хернандес,дечишта буквално и пак Сити со сите милијарди се тресеше до последно коло,и се спаси на грешка на Јунајтед.

А

Анноун

Гостин
:eek: Ама се сменија работите на крајот . Кпр со голот на Сисе во 89та победи 1-0, а болтон од 2-0 на 15 минути до крај , му израмнија во продолжението . сега во последното коло кпр се очекува дад изгуби од сити , а Болтон ќе му треба победа во гости за опстанок .

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.075
Поени од реакции
45.911
Потрошете и вие 300 милиони евра,па и вие ќе го тепате Јунајтед 6-1....

Нема начин никој да ме убеди,дека екипите како Сити и ПСЖ на пример,во фудбалот значат нешто....
Епа времињиата се сменија, да не очекуваш ти постепено да го градат тимот 5 години а располагаат со многу средства ?
Јебига, точно е дека неколку трансфери утнаа бајаги, т.е. не им требаа одредени играчи ... ко Балотели на пример кој го платија 30м евра :facepalm:, ама факт е дека денес ако сакаш преку ноќ да бидеш конкурентен, а претходно тимот бил тежок просекус, потребно е енормно инвестирање.

И мене ми смета ова зашто одредени играчи се преценуваат али јебига, парите отсекогаш го вртеле светот.
Јунајтед се сами криви што ја изгубија титулата која ја имаа скоро сигурна.И прати го парадоксот,екипа со Клеверли Смолинг Сколс Парк Еванс Велбек Хернандес,дечишта буквално и пак Сити со сите милијарди се тресеше до последно коло,и се спаси на грешка на Јунајтед.
И Ферги. :)
Toa премногу им значи, он е способен да земе играч што е беда во друг тим и да го имплементира успешно во својот систем кој го негува декада и више, најмал проблем му е тоа, затоа и Флечер го направи играчиште за Јунајтед, а во друг голем тим прашање е дали ќе биде првотимец.
Така е и со овие што ги наброја, ова е уште една причина зашто е гениј, јака им душа на фановите на Јунајтед кога ќе реши да си замине.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.407
Поени од реакции
85.359
Фала богу Чикарито во прв тим
Навистина не Ве сфаќам.. после викате провоцирам ова она,ама ќе речам едно нешто.
КОГА ЌЕ СЛУШНЕТЕ МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД,ОДМА ВИ ТЕКНУВА НА ПРОМАРШЕНИОТ ПЕНАЛ НА ТЕРИ ВО ФИНАЛЕТО.... = ???
КАКОВ ЦРНИ КОМПЛЕКС ?!?!?!? ЊУ КАСЛ И ЧЕЛЗИ СЕ БОРАТ ЗА 4ТО МЕСТО. СО ПОРАЗОТ НА ЊУ КАСЛ ЧЕЛЗИ ИМА ШАНСИ ЗА 4ТО МЕСТО !

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Епа времињиата се сменија, да не очекуваш ти постепено да го градат тимот 5 години а располагаат со многу средства ?
Јебига, точно е дека неколку трансфери утнаа бајаги, т.е. не им требаа одредени играчи ... ко Балотели на пример кој го платија 30м евра :facepalm:, ама факт е дека денес ако сакаш преку ноќ да бидеш конкурентен, а претходно тимот бил тежок просекус, потребно е енормно инвестирање.

И мене ми смета ова зашто одредени играчи се преценуваат али јебига, парите отсекогаш го вртеле светот.

И Ферги. :)
Toa премногу им значи, он е способен да земе играч што е беда во друг тим и да го имплементира успешно во својот систем кој го негува декада и више, најмал проблем му е тоа, затоа и Флечер го направи играчиште за Јунајтед, а во друг голем тим прашање е дали ќе биде првотимец.

Епа неможам да поштувам екипа кај што тренерот самите играчи не го поштуваат,Тевез не сакаше во игра да влезе ејјј....Многу ме интересира што ќе му се случеше да направеше такво нешто,и зошто не направи такво нешто дур беше во Јуанјтед.....

Ф

Фил Ајви

Гостин
КАКОВ ЦРНИ КОМПЛЕКС ?!?!?!? ЊУ КАСЛ И ЧЕЛЗИ СЕ БОРАТ ЗА 4ТО МЕСТО. СО ПОРАЗОТ НА ЊУ КАСЛ ЧЕЛЗИ ИМА ШАНСИ ЗА 4ТО МЕСТО !
тишина бе ископлексиран еден :icon_lol:

како бегаше Бен Арфа и брзо се ослободуваше од топката кога Де Јонг беше во близина :pos:

Член од
30 јануари 2011
Мислења
1.264
Поени од реакции
1.079
Комплекс бате... Кога ќе изгубите титулче, па и утакмица у задње време, одма се јачате на титулите освоени далечната четерсдруга пошто очигледно во денешно време тоа носи нови титули...

И не капирам, како, како побогу е можно Манчестер да ме асоцира на промашен пенал на Тери? :cautious: Од денес па до некоја друга интересна дешавка, Јунајтед ме асоцира на +8 поени предност и изгубена титула :ROFLMAO:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.746
Поени од реакции
43.918
Комплекс бате... Кога ќе изгубите титулче, па и утакмица у задње време, одма се јачате на титулите освоени далечната четерсдруга пошто очигледно во денешно време тоа носи нови титули...

И не капирам, како, како побогу е можно Манчестер да ме асоцира на промашен пенал на Тери? :cautious:
Во која година викаш???

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Како сакате речете, денес Манчини ги изваде мад..... !! Добар добар потег со вадењето на Насри и одењето на Туре на плеј позиција. Одлична тактика !

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom