Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Мора да признаете дека тактичкиот гениалец Манчини издоминира денс.
Измената Де Јонг-Насри(y)
Сарказам или да? Добар потег беше....го извади трупот Насри а ЈТ беше поместен напред што вроди со плод. :icon_lol:

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Сарказам или да? Добар потег беше....го извади трупот Насри а ЈТ беше поместен напред што вроди со плод. :icon_lol:
Не, не е сарказм. Стварно мислам така. Насри ништо не одигра, само што мислев дека требаше Џонсон да влезе. Тевез исто требаше уште на полувреме да си искочи. Да не зборам за светскиот напаѓач Агуеро, на кој му треба 10 шанси да даде еден гол.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.935
Поени од реакции
16.227
Членови кои гласале за 'Манчестер Сити'
Ефтим Аксентиев, P.Ivey, Jonson, jaskich, dimitaar, Riken, Beck's, Драган механичарон, ROBBEN, pepito*, Жу.ти, InTeR FaN, Види Фотос, ItalianStallion, kampfkunst, Сутлијаш, Fantantonio

:pipi:

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Ричардс,Харт,Бери,Џонсон,Милнер:icon_lol:

Да да....ги знам....

Џонсон и Милнер,стварно одлучувачки играчи,ја носат играта на Сити....

Шала на страна од цела екипа респект само за голманот,ништо друго....

Член од
18 септември 2011
Мислења
5.443
Поени од реакции
5.569
Аууу,прв пат да видам еден паметен потег од Манчио :D,измената ДеЈонг-Насри :cuc:,а и Компани да му ебам зверот ора по теренот,а Барса како можеше бе таков играч ко Јаја да шитне :facepalm:,се на се титула е зад аголот за Сити,која ако ја освојат ке биде апослутно заслужено.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Кај ќе дувне ветрот сте :icon_lol: ебати "навивачите"
Вие најдовте да се јавите.....
Ајт наздравје нека е, КПР се јака екипа се е е можно...

Ф

Фил Ајви

Гостин
ТООООООООООООООООООООООООООООООООООООО ЈАЈА ЗВЕРУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ ААААААААААА

може што и колку сакате да зборувате ама јас се чуствувам исто како Милан да освоил титула, лицето со солзи на тој играчот што донел титула пред 44 години беше ПРАЈСЛЕС!!! MANCHESTER IS BLUE!

на оние кретениве ренџерси им треба победа па би требало да играат потворено што повеќе одговара за да може да им се наполни мрежата до врв

ајде сега навиваме за Свони иако е малку веројатно да направат мега изненадување

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782
Членови кои гласале за 'Манчестер Сити'
Ефтим Аксентиев, P.Ivey, Jonson, jaskich, dimitaar, Riken, Beck's, Драган механичарон, ROBBEN, pepito*, Жу.ти, InTeR FaN, Види Фотос, ItalianStallion, kampfkunst, Сутлијаш, Fantantonio

:pipi:
Искрени членови :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom