- Член од
- 1 март 2008
- Мислења
- 1.396
- Поени од реакции
- 1.050
HAhahahahahah stvarno e interesno toa be.Kako izleguvaat proektite od studio, i posle se molaat eden so drug da se trgaat pesnite od internet.Ја ја чув,не е ништо посебно....џабе потрошени мегабајти.
Еве и нова песна од Страјк и пак некој пред време ја пуштил.
Е сеа мене ме интересира како успеваат песниве да излезат од нивното студио и зошто излегуваат?
А најинтересно е што се бунат као демек не требало да излезат у јавност а пола град ги има.
Како очекуваат сите да испаднат фер а да не се погоди еден буљаш?
Inace vikas San nisto posebno so pesnata.... Sigurno pak nekoja patetika koga go gledam naslovo ... aa uu prijatelo mi zabode noz u grbo, denes na nikoj ne mozes da veruvas aa uuu od mali se znaemee aa uuu zaeba me aa uuuu ...... shit !!!! Nema li nekoj da rokne kako Nov Poredok u pesnata U vis li so bese taaa trakata fundament so e na produkcija. Dosta bese vekje pateticen socijalen rap, vreme e za malku diganje u vis ...... ne slusam rap za da si secam venite, slusam rap za sabajle koga kje stanam od spanje i pustam nekoj rap sakam da me gidne kako marokansko kafe i so energija da go ziveam deno aahhahha ete toa e rap, a ne da se svitkam i da plakam vrz nekoja pateticna lirika ..... aman vekje od takov rap.
Ovoa onaka go kazuvam generalno ... ne za pesnata prijateli na San koja ne sum ja ni cul.
Se sekjavam abe site albumi so koj sto izrastname nemase nekakvi socijalni patetiki so tazna produkcija ili nesto delumno koe da te butne u depresija ..... Ne znam zasto deneska povekjeto mi rapuvat socijalen rap .... bez veza e, kaj zivoto u vaj balkan ni e kako gomno pa i kje praeme rap za depresija ebati ...