Фан Клуб: Црвена Звезда

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
КО ИГРА ДОЛЕ НА ТРАВИ, НЕК СРЦЕ ОСТАВИ!!

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.242
Поени од реакции
8.142
Јеби гробареееее, јеби гробареееее, јеби гробаре, јеби гробаре, јеби гробаре!!!!
КАДУУУУУУУУУУУ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
ЈЕБИ ГРОБАРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
ЈЕБИ ГРОБАРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
ЈЕБИ ГРОБАРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.657
Поени од реакции
1.281
Ужасно лоша утакмица и од двете страни, ама кого боли к*рот за тоа кога им се усравме на титулата !?

Каду ѕвер, крал, боготац ! Се сеќавам кога дојде и кога сите го плукаа, демек нема ништо од него, слаб е, ама денеска покажа кој е и што. Ги повлекувам сите критики на негова сметка и никако не смеат да го продадат сеа на лето НИКАКО.

Али моментот беше кога оној нивниот (мислам дека Нинковиќ беше) се раплака на крај, како 5 годишно дете. Ако, треба да се навикне:)

Него, ова ли е тој „голем“ клуб ?

"Ја имам тугу пет година дугу, ал' ме брзо прође кад видим вас на југу" :D

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239
Ужасно лоша утакмица и од двете страни, ама кого боли к*рот за тоа кога им се усравме на титулата !?

Каду ѕвер, крал, боготац ! Се сеќавам кога дојде и кога сите го плукаа, демек нема ништо од него, слаб е, ама денеска покажа кој е и што. Ги повлекувам сите критики на негова сметка и никако не смеат да го продадат сеа на лето НИКАКО.

Али моментот беше кога оној нивниот (мислам дека Нинковиќ беше) се раплака на крај, како 5 годишно дете. Ако, треба да се навикне:)

Него, ова ли е тој „голем“ клуб ?

"Ја имам тугу пет година дугу, ал' ме брзо прође кад видим вас на југу" :D
Нинкович само што наполни 18 години, така се сака клубот, не играше, а на крај покажа колку му значи Партизан.Таков играч за секој клуб вреди злато.

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Среќен Ѓурѓовден Цигани!

Си ги исплескавме пак, мене ова ми е јамб, 3 утакмици 5 гола. Вчера освоив титула јас :D

Како оно рекосте?
Комшије, дерби се не може купити.

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.657
Поени од реакции
1.281

Се наежив јеботе.

Ево зоре ево зоре, Богу да се помолим ево зоре ево зоре...
--- надополнето: 6 мај 2012 во 15:47 ---
Нинкович само што наполни 18 години, така се сака клубот, не играше, а на крај покажа колку му значи Партизан.Таков играч за секој клуб вреди злато.
Ај агри вит ју. Исто и ја ќе речев да беше обратна ситуација, на пример да изгубевме а Мијаиловиќ или Ожеговиќ да се расплачеа. Само Нинковиќ треба да се навикне на ова, ќе му се дешава почесто:D

Член од
15 јуни 2010
Мислења
67
Поени од реакции
61
Јес им Толе (телећа глава у шкембету )обећао титулу ал дерби нијееее. А и овај Просинечко наватао ову децу па им мозак помера:cuc:

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Јес им Толе (телећа глава у шкембету )обећао титулу ал дерби нијееее. А и овај Просинечко наватао ову децу па им мозак помера:cuc:
Незнам Јеремиќ што изјавуваше на почетокот на сезоната, или само колку да се истропа, Толе вака, Толе така...

Полека учите за следната година... :D

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Член од
15 јуни 2010
Мислења
67
Поени од реакции
61
Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Како стокава го бранат толе воле стршна работа, дај не пишувајте лошо за тоа говедо ги навредувате:) па одма реакција.

Kajgana Shop

На врв Bottom