Man-ce-ster
fanatic
- Член од
- 2 јануари 2009
- Мислења
- 1.524
- Поени од реакции
- 707
Ајде бе што напињате со Борјан и останатите чмарови...Како ке се бориме ние против РАДИКАЛНИОТ ИСЛАМ ако еден Борјан продадено дртало успева да ни сврти внимание...
И шо дека напишал?Напишал Влатко Ѓорчев колумна...
Која колумна, кој каде и со што не поврзал? Јас нисам из одавде![]()
http://www.dnevnik.com.mk/?ItemID=E431BC1950B7BC45A4665F951FE702E3Линк де? Дај да видам!
Не ме интересира од која партија е, ама секоја чест за човекот...Од сите кловнови таму само Милошоски најфер испадна, барем му објасни на Димче во пораки што и како.
Не очекувај feedback, feedback-от е глобален. Ние информираме што се дешава. Резултатот следи во наредниот период. И секогаш ќе треба да наоѓаме нови начини да привлечеме внимание. Треба да сме инветивни и да даваме предлози.Значи се убив од праќање мејлови на милијарда новински агенции и новинари не ми се верува дека не добив никаков фидбек.
I is backГо потрошив и вториот јузернејм![]()
Е ајде де, мене ми е сеедно кој напишал колкумна, и така нема да ја читам.И шо дека напишал?
Јас прв пат слушам дека напишал колумна, веза немаат мислам дека и останатите тука.
Напишал колумна...![]()
Znaci mi se gadi od ovie !!!@AcoLazarov
Синхронизирана акција, главучите напишале колумни ама ги пуштија прво пешаците http://www.dnevnik.com.mk/?ItemID=E431BC1950B7BC45A4665F951FE702E3
Многу едноставно, СИТЕ тие се од политички партии..затоа така гледаат на работите.Znaci mi se gadi od ovie !!!
Kako uspeaa da ne povrzat so politicka partija?!
Постот ти е сосем наместо и многу потребен во овој момент. Се придружувам кон твојот став -- лошо ќе биде ако оваа иницијатива се узурпира од некоја партија или се претвори во онлајн хејтерска толпа. Цивилизиран дијалог може да постои. Но таков е можен само ако обете страни се подготвени на тоа. Ова е веќе клише фраза, меѓутоа содржи ноторна вистина.Само да напоменам ако по некоја случајност иницијативава отиде десно окарактеризирана со патриотско чукање во гради итн или лево пропратена со smart ass коментари од Најчевска и компанија, јас се откажувам затоа што не планирам да бидам нечиј пиун. Швајцарија до крај![]()
Потполно се сложувам , кај нас граѓанскиот сектор е толку исполитизиран што една граѓанска иницијатива мора да ја гледааат низ призмата на партиско делување.Многу едноставно, СИТЕ тие се од политички партии..затоа така гледаат на работите.
Се е партија, за нив.
И знаеш ли што? Тоа мислење им е имплементирано од ПАРТИЈА.
И НИКОЈ не смее да има „самостојно“ мислење.
Не смее ваква иницијатива.
Мора да е ПАРТИСКА. Знам дека е смешно, но до толку се со испрани мозоци, но не наивно испрани - туку за свои интереси, она курвинското, продаденото.. за 1$.
Тоа е тоа