- Член од
- 25 јануари 2011
- Мислења
- 2.263
- Поени од реакции
- 5.082
Пичка свашта раѓа...Значи на ваква иницијатива да земеш и да твитуваш за тоалетна хартија е срамно!! Боже ме сачувај - какви идиоти
![Палец долу (n) (n)](/styles/default/xenforo/smilies/thumbsdown.png)
Пичка свашта раѓа...Значи на ваква иницијатива да земеш и да твитуваш за тоалетна хартија е срамно!! Боже ме сачувај - какви идиоти
Какви комичари, јас не видов ништо смешно. wannabe комичари, можда.Сме имале комичари за извоз ние... Attention whores
![]()
А јас само 120 твитови.....
- Direct Messages: 250 per day.
- Updates/Tweets: 1,000 per day.
Не се криви тие, партијата така налага ваљдаИ после Албанците биле племе бегај бе ние сме, оној кој си ја сака нацијата не сере вака наместо да напише еден саалм твит немора 500 он 50 ќе напише со глупости. Не сум знајал дека го дишам водухот со толку ретардирани. Па и онај старио манијак наместо деца да воспитува он јаде гомна на твитер.![]()
![]()
Тој лимит од 1000 твитови на ден т.е. 24 часа, е расцепкан на времеснки периоди, така да ако јагодче нема направено 1000 твитови досега, за пол саат/саат ќе може пак да твита
- Direct Messages: 250 per day.
- Updates/Tweets: 1,000 per day.
Нема веза, еве јас цела вечер твитам, ама не сум банирана.Ја суспендираа Јагод4е....На кој како му одговара така си прави...Кога Анонимуси објавија порака, сите ја пренесоа, сега ние се обидуваме да им докажеме нешто што е вистина они ни вртат грб. Каква недемократија!
Го потрошив и вториот јузернејмДоста ги постирате "влијателниве" фанете се со работа горе на твитерон, некако ми се губите!
Тај има фаца на Pedobear follower , ти сакаш деца да воспитува :SИ после Албанците биле племе бегај бе ние сме, оној кој си ја сака нацијата не сере вака наместо да напише еден саалм твит немора 500 он 50 ќе напише со глупости. Не сум знајал дека го дишам водухот со толку ретардирани. Па и онај старио манијак наместо деца да воспитува он јаде гомна на твитер.![]()
![]()
А бе какви македонски медиуми...Не се криви тие, партијата така налага ваљда
Уствари, што ја тупиме за морониве цело време... Некој да ми постира линкче од еден македонски медиум кој ја поддржа акцијава? Јанко се нафати и тоа ептен изгледа дека идела у живо програмата и немал со што да ја потполни, ама гледајќи ја репризата сфативме дека го тргнале тој дел! И да, знам дека ова не беше наменето за македонските медиуми, али најискрено очекував бар малку поддршка од нив!