Iceboy
Porque somos LOS MEJORES
- Член од
- 23 октомври 2008
- Мислења
- 17.280
- Поени од реакции
- 17.958
Моментот кога ми се продолжи животот за добри 7-8 годиниПа сад каже: (ќе ви текне верувам)
![]()
![Пукам од смеа! :pos: :pos:](/styles/default/xenforo/emot/pos.gif)
![Пукам од смеа! :pos: :pos:](/styles/default/xenforo/emot/pos.gif)
Моментот кога ми се продолжи животот за добри 7-8 годиниПа сад каже: (ќе ви текне верувам)
![]()
Вакви „независни интелектуалци“ се ептен мераклии на објективен политички мониторинг. Као да се од друга планета. Ама има моменти кога едноставно не може веќе да се глуми неинволвираност. Многу би сакал независно да ги набљудувам кога, на пример, ќе бидат премлатени на улица без никаква причина. Сигурен сум дека Димитар Попоски ќе го извади цвеќенцето од реверот, ќе им го подаде со широка насмевка и ќе им објасни дека он ја разбира нивната фрустрација, но дека насилството не води никаде. А Komundant Shverceri од Арачиново инстантно ќе му се извини за ненамерниот ќутек, ќе го прегрне братски, и заедно ќе седнат на маса да дискутираат за мултикултурните модалитети на Балканот. На англиски.Dimitar Poposki @poposkidimitar
Nationalist profiles created just few days ago R trying to spread lies & hatered in#Macedonia via#spreadthetruth hashtag
Ај сеа. Што го има удрено на овој?
Значи се убив од праќање мејлови на милијарда новински агенции и новинари не ми се верува дека не добив никаков фидбек.Јас од времето кога праќав петиции, писма, жалби/ молби за Македонија остварив контакт со некои Израелци кој се` уште го одржувам, се` уште си честитаме празници, веселби.. Кога им кажав за нашава акција/реакција само ми одговори ја: ВЕ ПРЕДУПРЕДИВМЕ!
Израелски весници нема да објават, ама можеме да најдеме блогери кои би можеле да започнат нешто. Ми рекоа дека весниците може да спомнат за пресудата или ако повторно се случи нешто, во друг случај рекоа дека нема да се мешаат и сами да си ја шириме веста, а тие само ќе не гледаат од страна.
Сега барам израелски блогери.
За Русија не знам, јас никогаш не сум имала руски контакти.
И јас мислев така до пред некое време, сега се каам што порано не се освестив.Вакви „независни интелектуалци“ се ептен мераклии на објективен политички мониторинг. Као да се од друга планета. Ама има моменти кога едноставно не може веќе да се глуми неинволвираност. Многу би сакал независно да ги набљудувам кога, на пример, ќе бидат премлатени на улица без никаква причина. Сигурен сум дека Димитар Попоски ќе го извади цвеќенцето од реверот, ќе им го подаде со широка насмевка и ќе им објасни дека он ја разбира нивната фрустрација, но дека насилството не води никаде. А Komundant Shverceri од Арачиново инстантно ќе му се извини за ненамерниот ќутек, ќе го прегрне братски, и заедно ќе седнат на маса да дискутираат за мултикултурните модалитети на Балканот. На англиски.
Јас го прашав Ацид, кој баниран член е овој Андреј од форумов, ама не добив одговор