#SpreadTheTruth, секој ден, 21 часот

• Креатор на темата Креатор на темата leandra
  • Време на започнување Време на започнување
Ама не вака да ве убиваат во поим, не!
Па знаеш ли кој те прави „нечиј пиун„ ? Најголемите пиуни на светот, луѓе што би продале и сопствена мајка, тие ти кажуваат за тебе. Тој гној од луѓе, најгрдото од најгрдото, со најгрдите особини човечки на едно место.
Срамота е од такви да се навредуваш.
Па веројатно не веруваш во нивните зборови, за да ги земаш за озбилно?
Не дозволувајте раздор од вакви педерчиња, тие верувајте, самите се мразат повеќе од што мразат се Македонско. Какво и да е..

Реков АКО, оти ни тие ни тие не можам да ги смислам, не се работи само за "влијателните" на кои не им го опирам 2 посто

Реков АКО, оти ни тие ни тие не можам да ги смислам, не се работи само за "влијателните" на кои не им го опирам 2 посто
Не бе, зборувам за сите јас, јас сум анти-сите партии, про-македонски народ, отсекогаш сум бил.
Мислам дека повеќето од тука сме такви. Тоа се гледа од километар кој е каков педер, да знаеш.

После се чудиме зошто немаме поддршка од Светот... Или па се чудиме кога некоја идиотка ќе бара таму во странство да не добиваме кредити со поволни каматни стапки оти не се користеле правилно... Па ние сме ги имале тука со лопата да ги собираш, изгледа досега се криеле на twitter.

Овој лик што го пишал ова е тажен во најмала рака. Каков текст ми прати што пишал по блогови за случајов, абе it's a conspiracy светкаше.

Не ми е јасно што сака да постигне со ова. Е*ан идиот!
Слеп при очи...

Јас го прашав Ацид, кој баниран член е овој Андреј од форумов, ама не добив одговор :(
И др модератори би требале да знаат, ајде нека кажат кој е тај Андреј кој јузер го имал. :)

Не бе, зборувам за сите јас, јас сум анти-сите партии, про-македонски народ, отсекогаш сум бил.
Мислам дека повеќето од тука сме такви. Тоа се гледа од километар кој е каков педер, да знаеш.

Тоа ѓи боли најмногу како ние непартиски можеме така слободно да настапиме тие незнаат што е слобода! ;)

Де бе вие да не мислите по име и презиме ги имаме тука и банирани и регистрирани? Којзнае кој баниран психопат е.

После се чудиме зошто немаме поддршка од Светот... Или па се чудиме кога некоја идиотка ќе бара таму во странство да не добиваме кредити со поволни каматни стапки оти не се користеле правилно... Па ние сме ги имале тука со лопата да ги собираш, изгледа досега се криеле на twitter.
Нели е ова ненормално, толку да мразат се што е од Македонија? Ова стварно не е нормално.
Нема врска ни со омразата кон „национализмот“ (кој црн национализам бе...цццц).. туку омраза САМО на се што е Македонско.
Стварно имаме ненормални елементи во нацијава..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom