Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Не се изнервирав......очекував вакво нешто....
Дури и на татко ми кој навива за челзи му кажав дека ке бидеме мизерни ко волвс.

Кени треба добро да размисли....дали неговото присутство е позитива за него или позитива за клубот.

THIS!!!!! Браво, милион лајкови за ова!

Не чини бе виното не ми се погоди. Се изнапив ама никако да се испијанам скроз (n)
Нема врска.......ќе го враќаме бе Рафа? :D:D

Ај и јас да напишам нешто да не останам покусо.
И однапред се извинувам на печатните грешки шо ќе ги напраам.
Денеска бех ногу ногу нервозен, знајаах дека нешто такво ќе се случе, не бех уопште спокоен. Ама шо биде биде, не може ништо да врнеме. Ај да искоментирам за утакмицата нешто.
60 минути без никаква шанса, освен еден шут од Белами, значи мизерија.
Реина е голема катостофа таа сезона, секој шут одма гол е. Треба да му се донесе поконкуренетен голман, не оде тва така. Моја желба Иго Лори(Лион) или Мартин Стекелнберг(Рома).
Енрике-од коа одминува сезоонта се полош и полош е. Барем тка на мене ми делува. Значи ко ќе ми текне на Аурелио од сезоната 2008-09 и пред него Рисе ми се плаче. Разликата е огромна. Значи треба конкурент и за Енрике.
Шкртел и Агер нема потреба да се трошат зборови. Штета шо другите не се на нимно ниво.
Џонсон-солиден како и обично иако се случува да напраа по некој кикс одвреме навреме.
Спиринг-денес ме разочара нацело, дефинитивно не заслужува прв состав ни под ниедна причина. Нека грее клупа, толку моу е капацитето.
Џерард-за жал и он не е у врвна форма ама зтва секој пат го дава својо максимум. Неможам да дадам лош коментар за него.
Хендерсон-нај ми е криво за него и тва шо игра крило. Значи мора да игра у средината, се гледа дека крило не му оде, нема шо повеќе да се форсира. За мене он е следнио Џерард па кој шо сака нека каже.
Даунинг-променлив како времето, зависи кога како. Денес 60 минути жив го немаше а после има 100 центар шута.
Белами-От кога се повреди за жал не ги покажува изданијата кои пред тва ги имаше. Сепак би го ставил на 3 место за таа сезона послеАгер и Шкртел.
Суарез-себичноста која ја поседува се намалува од натпревар во натпревар шо е доста позотивна работа.
Керол-најпозитивно изненадување за мене. Најискрено никојпат не очекуваах дека толку ќе зависеме од него.
За Кени останувам на истиот став. Не сакам да си замине бидејки не е крив шо другите се изнапромашија цела сезона. Не дека е совршен ама далеко од тва дека е највиновен за целата ситуација.
И најсмешно вајвечер ми беше тва шо фанови на Челзи сами почнаа да си викат пластичен клуб :pos:.
И за крај СЛЕДНАТА ГОДИНА Е НАША, НЕ МУ ЈА МИСЛЕТЕ ТОЛКУ :icon_mrgr: .

И јас како розата го пишувам постот во алкохолизирана состојба но не го намалува значењето на постот....Дури сега се прибирам дома и пренервозен сум иако е 3:00 часот.....Искрено поразов денеска многу ме погоди(ми го скрши срцето) НО ФРУСТРАЦИЈАТА ОД СЕЗОНАВА Е ПОГОЛЕМА ОД ФИНАЛЕВО мислам оти сум повеќе нервозен заради овие 9 поминати месеци исполнети со нервози заради:нереализирани шанси,погодени стативи,нереализирани пенали, автоголови, и еден трофеј кој со судни маки го добивме и тој натпревар го добивме откако сите се наполнавме со нервози.....За вгодина колку и да сакам да бидам против Кени не ми дава срцево....да вистина годинава бевме катастрофа ама ако Кени мисли оти неговата мисија овде не е завршена и оти мисли да ја врати славата на Енфилд јас сум 100000% зад него....
И пошто сезоната за нас е завршена можам слободно да го пишам севкупното мислење за сезонава.....
За засилувањата кои Кени ги доби искрено уште пред да почни летото сакав,очекував и се надевав оти Кени ке ги донесе Даунинг,Адам, Енрике и навистина ги донесе а и искрено пред почетокот на сезоната бев убеден оти ќе завршиме во првите 4ри, а потајно се надевав оти ќе можиме да се бориме за титула, но се случи спротивното....Позитивно е тоа што конечно го прекинавме постот од неосвоени титули, но во лигата бевме очајни,катастрофални.......
Голмани- Пепе последниве 3-4 месеци беше за нигде не памтам топка да фати па можам да речам оти за првиот гол делумно кумуваше иако главен за примениот гол беше Спиринг, и сакам вгодина и Дони да добива повеќе шанса да види Пепе оти не му е загарантирано местото.....
Џонсон е супер а има и добра замена во Кели, делумно и во Флано
Стоперите ни се супер, ама на лев бек мораме да се засилиме и да донесиме конкуренција за Торо....
Деструктивец ни треба уште еден замена за Лукас оти никој не знае каков ќе биди Лукас после повредава, а исто ни треба уште еден среден играч кој ќе предизвика конкуренција за Адам, Хендо(секако ќе ни требаат и повеќе играчи заради тоа што ќе играме на уште еден фронт)
Крила-Ни требаат едно до две крила под итно а да се продаде Макси кој мислам оти не ни е потребен повеќе во клубот....
Напад-Суарез си е супер, Керол си е супер, за Кајт не сум сигурен, што се однесува до мене би сакал да остане уште 1 сезона, но мора да се донесе уште 1 напагач без разлика што Керол е одличен сепак ќе играме во ритам Четврток-Недела најчесто така да не ми се верува со двајца напаѓачи да го издржиме тоа темпо....
За Кени спомнав треба да му дадеме уште малку време да видиме како ќе се одвиваат работите и СРАМОТА Е ДА ПЛУКАТЕ ПО НАШАТА ЕКИПА БЕЗ РАЗЛИКА КОЛКУ СЛАБО ИЗИГРАВМЕ СЕЗОНАВА......
YNWA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Е шо се фалете дека сте пијани па? И јас бех па не се пофалих дури до сега :pos::pos:

Ај и јас да напишам нешто да не останам покусо.
И однапред се извинувам на печатните грешки шо ќе ги напраам.
Денеска бех ногу ногу нервозен, знајаах дека нешто такво ќе се случе, не бех уопште спокоен. Ама шо биде биде, не може ништо да врнеме. Ај да искоментирам за утакмицата нешто.
60 минути без никаква шанса, освен еден шут од Белами, значи мизерија.
Реина е голема катостофа таа сезона, секој шут одма гол е. Треба да му се донесе поконкуренетен голман, не оде тва така. Моја желба Иго Лори(Лион) или Мартин Стекелнберг(Рома).
Енрике-од коа одминува сезоонта се полош и полош е. Барем тка на мене ми делува. Значи ко ќе ми текне на Аурелио од сезоната 2008-09 и пред него Рисе ми се плаче. Разликата е огромна. Значи треба конкурент и за Енрике.
Шкртел и Агер нема потреба да се трошат зборови. Штета шо другите не се на нимно ниво.
Џонсон-солиден како и обично иако се случува да напраа по некој кикс одвреме навреме.
Спиринг-денес ме разочара нацело, дефинитивно не заслужува прв состав ни под ниедна причина. Нека грее клупа, толку моу е капацитето.
Џерард-за жал и он не е у врвна форма ама зтва секој пат го дава својо максимум. Неможам да дадам лош коментар за него.
Хендерсон-нај ми е криво за него и тва шо игра крило. Значи мора да игра у средината, се гледа дека крило не му оде, нема шо повеќе да се форсира. За мене он е следнио Џерард па кој шо сака нека каже.
Даунинг-променлив како времето, зависи кога како. Денес 60 минути жив го немаше а после има 100 центар шута.
Белами-От кога се повреди за жал не ги покажува изданијата кои пред тва ги имаше. Сепак би го ставил на 3 место за таа сезона послеАгер и Шкртел.
Суарез-себичноста која ја поседува се намалува од натпревар во натпревар шо е доста позотивна работа.
Керол-најпозитивно изненадување за мене. Најискрено никојпат не очекуваах дека толку ќе зависеме од него.
За Кени останувам на истиот став. Не сакам да си замине бидејки не е крив шо другите се изнапромашија цела сезона. Не дека е совршен ама далеко од тва дека е највиновен за целата ситуација.
И најсмешно вајвечер ми беше тва шо фанови на Челзи сами почнаа да си викат пластичен клуб :pos:.
И за крај СЛЕДНАТА ГОДИНА Е НАША, НЕ МУ ЈА МИСЛЕТЕ ТОЛКУ :icon_mrgr: .

Слушај..... неможе после секој натпревар ние да правиме нов состав и да донесуваме поајчувања на 11 позиции.

Секој играч има Врв на форма, но исто така и секој играч има ДНО на форма.
Сето тоа одлучува од победничка осцилација на тимот.
Зависи и од распоредот на играње на играчите........ Неможе играч на кого константноста на формата му е во нагорна линија ти да го уседнеш на клупа (Енрике, Шкртел, Керол, Даунинг, Шелви)

Значи ке повторам пак, јасно е како ден дека Кени едноставно води инат, би рекол дури и со себе.
Води своја политика и се држи до неа.

Врв на се беше утакмицата со Фулам. Доколку сакаше да одмара играчи не требаше да ги извади сите играч ВОН форма, тоа требаше да биде тим составен од Младинскиот ростер во комбинација со Играчите во форма.

Кени едноставно пробува да измисли топла вода играјки цела сезона вон “пишаните“ правила на игра.

Тоа што го пишав синока за Кени, дека треба да размисли дали неговото присуство го свака како позитива за клубот или за него ке ви кажам дека размислува за НЕГО и едниствено сам себе.

Грешката која ја направи првиот пат кога поднесе оставка после поразот од Евертон го постави прашањето на сите навивачи дали Кени има храброст за овој тим........ е токму тоа сега тој го докажува.

Јас сум сигурен дека Кени нема да даде оставка, но од друга страна нитѕ Вернер ниту Хенри нема да си играат со оган и нема да се стават во позиција да му дадат оставка се додека навистина има голема причина за тоа.

Гласините дека само доколку Кени го освои и овој куп може да има позитивна оценка за негово останување на менаџерската позиција го кажува тоа. Да не забраваме од каде излезе таа гласина..... ЕСПН медиумска кука која нема никакви контакти со британските медиуми.... туку Кука во која токму нашите Газди имаат удел во неа со некој си акциски пакет.

Се на се можам да кажам дека токму сега е моментот да му се одкаже довербата на Кени.
Доколку тоа не се случи во наредниве денови, јас не очекувам да се случи во иднина се додека повторно стигнеме до (недајбоже) ваков момент.

Добро бе што управа имаме да му ебам матер! Марин во Челзи за 8 мил., Кагава во Јунајтед за 8.5 мил а нашиве кретени ке лупнат 25 милиони за некој бот што би бил замена у Долно Коњаре. :tapp: (n)

Добро бе што управа имаме да му ебам матер! Марин во Челзи за 8 мил., Кагава во Јунајтед за 8.5 мил а нашиве кретени ке лупнат 25 милиони за некој бот што би бил замена у Долно Коњаре. :tapp: (n)

Земањето играчи во период додека сеуште трае сезоната е најризичниот потег кој што може да го направи некоја управа.

Сети се само како беше со Нури Сахин кој премина во Реал!

Доколку мислиш на цената за која се платени овие играчи, тоа така заради тоа што на тие играчи (плус Подолски) им истекува договорот до крајот на 2012, што значи нецела година.

Така ние го каривме Енрике!

Слушај..... неможе после секој натпревар ние да правиме нов состав и да донесуваме поајчувања на 11 позиции.
Не кажах дека треба да менуваме по 11 играчи ама треба да им се донесе конкуренција. Пример Реина нема ама баш никаква конкуренција у Дони и Џонс и зтва мотивацијата кај него е на пониско ниво. Нека му донесат поконкурентен голман ќе видеш как ќе га врне формата од пред 2-3 сезони.
Исто и Енрике, нема никаков конкурент на неговата позиција. Без разлика на неговата форма он секак ќе е стартер оти нема кој да го замене. Тва важе и за сите други позиции дека нема конкуренција у тимо, посебно па за крила да не прааме мабет.
За Далглиш незнам шо да кажам, ама на прсти се броот лошите утакмици кои сме ги одиграле. По 100 пат ќе напишам дека не е он крив шо имаме 30 стативи, шо Адам, Кајт Суарез промашија 5 6 пенали. У целата работа и он има одговорност ама дека е најкрив не се согласувам.
И у случај да си оде Далглиш, за замена кажах дека го сакам само Гвардиола ама сега ќе го додадам и Сами Хипија кој имаше одлична завршица со Леверкузен. У 6 натпревари у кои ги водеше оствари 4 победи и 2 нерешени.

Тој сум...е сеа, кој си ти е прашањето :)
--- надополнето: 6 мај 2012 во 00:50 ---
За утакмицава, крајно разочаран....дури сеа влагам дома, не можев да се приберам од што бев нервозен...наапан максимално и исфрустриран од пристапот на СИТЕ играчи во првите60тина минути....Џерард и Хендерссон ќе ги искритикувам најмногу зошто тие требаа да ја задржат топката...а нив нигде ги немаше....другите исто беа чисти дупки. Керол се испостави моето дека е ЅВЕРКА....!!!

П.С. Не признаениот гол е ЧИСТА БРУКА И СРАМ...ама тоа е што е, трофеот иде кај Челзи...ние од Ајриш играчите си ги испративме со песна, како што им доликува на најдобрите навивачи и фанови во светот, си го облеивме нашиот образ...е сеа, тоа што играчите си го зацрнија нивниот, они сами нека му ја мислат.
Дали ти текнува на еден дечко што го праша колку е висок, за да ти помогне да залепиш еден од банерите кај надворешното стакло од пабот? :)

Како што пишав јас ако сам Кени не си даде оставка ( што веројатно нема да се случи) газдите нема шанса да си ја стават раката во оган и да му дадат отказ на Кени.....Кени направи грешка што донесе многу домашни играчи од ПЛ кои вредат многу повеќе од реалната цена, мора да купи некој надворешен играч од Франција, Холандија кои вредат помалку а имаат огромен талент. Како што реков јас би му дал поддршка на Кени на уште еден извесен период од нареднава сезона ама ако пак се постигнуваат истиве резултати не само јас туку и најголемите подржувачи на Кени ќе побараат да си даде оставка, летово ќе биди многу интересно баш да видиме по кој играчи ќе тргни Кени на пазарот ама овој преоден рок НЕМА ПРАВО НА ГРЕШКА!!!!!

Вчера повторно излегоа на виделина слабостите на Кени од два аспекта. На финалето мораше да го игра Керол во напад. Како мислеше со Суарез напред да игра против високи и подвижни одбранбени играчи. И втора работа, слабиот ростер за финалето е само грешка на Кени, он си ги бираше играчите и само заради него го имаме цела сезона скапото крило од 20 милиони фунти којшто незнае цела сезона на која планета е и којшто е без асистенција. А пази, бил префериран трансфер пред Мата. Значи лудорија. Фактот дека толку се радувавме на ФА куп зборува за нивото на којшто го донесоа клубот, не само Кени туку и старие газди си имаат удел во тоа.
Јас лично се надам дека амбициозноста на газдите од бејзбоолот ке се пренесе и кај нас. Ама и со правилни луѓе. А Кени е застарена инатлива Шкотска шупелка којшто времето го има прегазено. Ако смета дека е клубот најголем сам треба да си се повлече.

Само да ви кажам за тие што мислите или се надевате дека Кени ќе си даде оставка самиот дека тоа никогаш нема да се случи. Неколку пати во теков на сезоната тој имаше изјавено дека еднаш веќе го напуштил клубот и со тоа покажал дека немал доволно храброст, и дека вторпат не планира да го направи истото без разлика што и да се деси.

Правниче па од тебе нема некој што е повеќе против Кени :D . Џабе е се Кени нема да си замини сака да докажи оти тој може да ја донеси славата на Енфилд и без разлика што годинава направи многу грешки јас уште имам надеж и верувам во него....IN KENNY WE TRUST

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom