Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Oд каде извадиле овие официјално само не ми е јасно? :O
Не, не официјално, ама штом рекол вака (ако навистина рекол пак ќе кажам) значи веќе деталите се договорени. Башка знаеме дека и Јанг и Џонс и Де Геа беа договорени уште во јануари па Фергусон си даваше слобода да кажува наоколу за Де Геа дека се чека само У21 ЕП да заврши :)

Член од
4 октомври 2008
Мислења
653
Поени од реакции
434
Не дека не го знаев Кагава, го имам неколку пати гледано, ама видеово ми го направи денот !
http://www.youtube.com/watch?v=uvDkVejQWmI

Одамна сме немале ваков играч, и немојте да го споредувате со Парк, овој офанзивно е 3 пати подобар!

Едит: Знам дека може да се искомпајлира клипче во кое и Гибсон е играчиште, ама играчов е супер.
http://www.youtube.com/watch?v=m7qMwwEJ9wY&feature=related

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.863
Поени од реакции
5.737
Manchester United manager Sir Alex Ferguson and his assistant Mike Phelan as well as Everton boss David Moyes were in attendance to watch Crewe Alexandra teenager Nick Powell play against Aldershot Town on Saturday

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.802
Поени од реакции
44.102
Неможе ли да се најде видео, или веб страната на овие Осака ТВ?? Да видиме за сигурно.. :)

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.863
Поени од реакции
5.737
ако е вистина ова за Кагава онда 23 оди на неговиот грб, а седмицата на грбот на Клеверли :)

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
пред два саати го гледав дигаше пехар со дортмун кога успеја да го престават официјално ?!?! него другото утре ке биде многу интересно утре за прв пат ке навивам за newcastle оти ако не бидат јунајтед шампиони а сити биде шампион ја ке бидам под седативи не Scholes

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
пред два саати го гледав дигаше пехар со дортмун кога успеја да го престават официјално ?!?! него другото утре ке биде многу интересно утре за прв пат ке навивам за newcastle оти ако не бидат јунајтед шампиони а сити биде шампион ја ке бидам под седативи не Scholes
Официјални најави ако разбрав добро, за официјално претставување уште е рано!

A

apidrone

Гостин
Какви се тие официјални најави, мајке ти?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
http://www.manutd.com/en/News-And-Features/Football-News/2012/May/patrice-evra-hopes-for-a-sunday-surprise.aspx

Дечко престани да ломотиш веќе, значи ПРЕСТАНИ, престани да кинеш зелени и фати поправи си ја играта малце. Имаше право Рој Кин вечерва кога кажа дека од кога се повреди Видиќ , Евра еднаш не истапи како капитен и да одигра одлична партија и да ни ја донесе победата. Еден мочан Забалета го поминуваше ејјј, Забалета да те помине па тоа за Силвестре клингонецот ќе беше срамота не па за Евра.

Kajgana Shop

На врв Bottom