Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364

True story
Волку немате навивано за Јунајтед цела сезона како за Њу Касл утре што ќе навивате :D

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398

True story
Волку немате навивано за Јунајтед цела сезона како за Њу Касл утре што ќе навивате :D
Бар за мене ќе си кажам без оглед на утакмицата (секако дека ќе ми биди кеф да тепаат или нерешено Њукасл) ама да бидам ВАТРЕН навивач утре за Њукасл :eek:,па не сум ја Челзи,Ливерпул или нз кој да бидам хејтер на Ман. Јунајтед :cool:

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748

Arsenal izvadi nereseno,sto mu dava uste pogolema motivacija na newcastle da gi tepa :гомце:, ke vidime utre. GGMU

H

-HRO

Гостин
Според Википедија, Кагава е веќе прогласен како играч на Јунајтед! :)

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
Јас мислам дека Кагава ке биде одличен трансфер ако се случи , бидејки само 7 - 10м ке го земаме а што е малку малку е , не сам баш за гаитан ама се сложувам со ред девил 4евер , дека стариот најдобро знае. Би сакал да го земаме Хазард и еден лев бек , ако не дојде гаитан да го земаме јави мартинез или модрич па и ако оди Хазард во Шити, Кагава и Мартинез/модрич/гаитан би биле топ засилувања . Кагава би отишол АМФ , и мислам дека средината ке изгледа Клеверли/карик , кагава , нани / јанг и валенсија напад руни велбек а може и чичарито сепак јас мислам дека Велбек ќе биде страшен играч.А сакам да си одат Андерсон кој е цела сезона повреден , парк овен и бербатов. Нека иде љето ајде :)
колку имиња спомна у еден пост :pos:

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
http://www.taratur.com/node/33106 - И овде вика официјално, мада јас општо речено, не вервам дур не излези на официјална. Ако е вистина, добар трансфер, честитки.

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Чекајте да излезе официјано па потоа славете или барем од некој друг порелевантен медиум да доаѓа информацијата :)

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Моментално Кагава слави заедно со цела немачка... :icon_mrgr:

бтв ептен кејф ќе ми напрај ако се реализира трансферот !

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
И Manchester Evening News (MEN) ја потврди оваа вест, најдобро да почекаме по финалето во купот.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.802
Поени од реакции
44.102
Oд каде извадиле овие официјално само не ми е јасно? :O

Kajgana Shop

На врв Bottom