- Член од
- 5 август 2008
- Мислења
- 6.016
- Поени од реакции
- 5.340
Озбилно го има изјавено ова или пак медиумиве измислуваат?Shinji Kagawa on TV Osaka: "May 12 will be my last game for Dortmund and then I will start a new chapter in Manchester United"
Озбилно го има изјавено ова или пак медиумиве измислуваат?Shinji Kagawa on TV Osaka: "May 12 will be my last game for Dortmund and then I will start a new chapter in Manchester United"
Бар за мене ќе си кажам без оглед на утакмицата (секако дека ќе ми биди кеф да тепаат или нерешено Њукасл) ама да бидам ВАТРЕН навивач утре за Њукасл![]()
True story
Волку немате навивано за Јунајтед цела сезона како за Њу Касл утре што ќе навивате![]()
Епа штом е на Википедија да почнеме со славјето...Според Википедија, Кагава е веќе прогласен како играч на Јунајтед!![]()
Јас веќе спремив шампањско, повелиЕпа штом е на Википедија да почнеме со славјето...![]()
колку имиња спомна у еден постЈас мислам дека Кагава ке биде одличен трансфер ако се случи , бидејки само 7 - 10м ке го земаме а што е малку малку е , не сам баш за гаитан ама се сложувам со ред девил 4евер , дека стариот најдобро знае. Би сакал да го земаме Хазард и еден лев бек , ако не дојде гаитан да го земаме јави мартинез или модрич па и ако оди Хазард во Шити, Кагава и Мартинез/модрич/гаитан би биле топ засилувања . Кагава би отишол АМФ , и мислам дека средината ке изгледа Клеверли/карик , кагава , нани / јанг и валенсија напад руни велбек а може и чичарито сепак јас мислам дека Велбек ќе биде страшен играч.А сакам да си одат Андерсон кој е цела сезона повреден , парк овен и бербатов. Нека иде љето ајде![]()
колку имиња спомна у еден пост![]()