- Член од
- 21 септември 2008
- Мислења
- 14.591
- Поени од реакции
- 14.398
Луѓе, не им давајте значење на кретенчиња што не мрднале од дома во живот. Овие се тие што ги тепале во средно, сега нашле платформа и се иживуваат као..Да размислам, не го разбирам твитеров баш. Дај копирај ми некој коментари од нив. Ќе ги решиме некако.
Ете паметно, де наведи ги јавно и колективно једење говна кај него. Мора да го специјализира хуморотКои се тие??? наведи ги ЈАВНО!
Копирај го одговорот, лесно есе надевам дека вака повеќе ке сум од помош одколку на 10 луѓе да им објаснувам еден по еден !
Проблемот е што не реагираат. А добивам коментари само од еден, што ми вика - незнам дали да плачам или да се смеам на профили направени за лажна кауза...Да размислам, не го разбирам твитеров баш. Дај копирај ми некој коментари од нив. Ќе ги решиме некако.
5 минути работа е 200 души да го истролаат. Мора и со нив некако да се среди, не е добро да ги оставиме.Луѓе, не им давајте значење на кретенчиња што не мрднале од дома во живот. Овие се тие што ги тепале во средно, сега нашле платформа и се иживуваат као..
НЕ ТРОШЕТЕ ВРЕМЕ НА НАКАЗИ.
ОВИЕ 10 МИНУТИ, ЌЕ БЕШЕ ПОДОБРО ДА ГИ ИСКОРИСТЕВМЕ ВО ПОДОБРИ СЛОГАНИ, СЛИКИ, ВИДЕА, ТЕКСТ...
Нека одат на пасат кози, блокирајте ги и нема да ги гледате на твитер.Имаме отпор од поискусните твитерџии. Не знам како да се реши тоа. Запнале дека сме испрани мозоци нешто, вмро и компанија. Ни требаат такви со повеќе следбеници. Некој има идеја како да се реши тој проблем?
Haha toa i go pravam >.< nemam zivci da se karma so nvi... samo copy-paste linkov od forumov i krajПоканете ги тука да видат за што се работи.