#SpreadTheTruth, секој ден, 21 часот

• Креатор на темата Креатор на темата leandra
  • Време на започнување Време на започнување
Моментално ја правам листата на следачи, се извинувам ако ме снема некое временце кратко!! :)

Вечер во десет часот:
Вечер во 22 часот, без престан ќе твиташ тоа #spreadthetruth. Ќе ставаш линкови кои се посочени на првата страна пример: HELP US FIGHT AGAINST RADICAL ISLAM линк #spreadthetruth

Целта е истовремено што повеќе да се пишува тоа #spreadthetruth за да добиеме внимание од светските медиуми :)

Не го заборавајте документарецот од првата страна. Сите твитераши нека и пратат пп на Пумата, она ќе ве адне и ќе ви достави листа од сите. Ilumious; ќе ја води акцијата оти она најмногу го разбира твитеров :icon_lol:

Имаме отпор од поискусните твитерџии. Не знам како да се реши тоа. Запнале дека сме испрани мозоци нешто, вмро и компанија. Ни требаат такви со повеќе следбеници. Некој има идеја како да се реши тој проблем?

@RikenBebraat
Еве со линк :)
Инаку само кај мене ли е преоптоварен твитеров ?

Вечер во десет часот:
Вечер во 22 часот, без престан ќе твиташ тоа #spreadthetruth. Ќе ставаш линкови кои се посочени на првата страна пример: HELP US FIGHT AGAINST RADICAL ISLAM линк #spreadthetruth

Целта е истовремено што повеќе да се пишува тоа #spreadthetruth за да добиеме внимание од светските медиуми :)

Не го заборавајте документарецот од првата страна. Сите твитераши нека и пратат пп на Пумата, она ќе ве адне и ќе ви достави листа од сите. Ilumious; ќе ја води акцијата оти она најмногу го разбира твитеров :icon_lol:
Dali mozat da ne blokiraat kako spameri?:unsure:

@luck15c тука сме ајдеее

Ае некој нека ми објасни што е финтата со Twitter... Имам профил од пред неколку месеци ама никад не сум го користел.....Сега имам у Followng поише членови и има опција Tweet to ......... И што треба да праиме у 22.00??? На сите да им испраќам по нешто???

Страшно и жално е како "влијателните" твитерџии го игнорираат ова а први се да искоментираат нешто како со врбите, барокот или некој политички настан. Жално многу...

Затоа што има една група меѓу нив кои се реално гомнојадачи, без попаметна работа во животот и сите што не мислат како нив се окарактеризирани за кретерени и заостанати. Претпоставувам ние сме во втората група..

Браво за @Nezzy4ka најактивна по Твитеров (y)
Мислам дека ги следам сите од тоа листите, уште малце ми останаа ама се прегреа чудово!

Имаме отпор од поискусните твитерџии. Не знам како да се реши тоа. Запнале дека сме испрани мозоци нешто, вмро и компанија. Ни требаат такви со повеќе следбеници. Некој има идеја како да се реши тој проблем?

Да ги пљукаме каде ќе стигнеме.
Сељачишта гнасни.

Man-ce-ster ќе ти стигне ПП за 1 минута.
Не можам да ти пратам порака. Прати ми ти, па ќе ти одговорам.

Нема да имаме проблем од тие, имаш проблем од еден копук, да ми е до мене, ќе се реши многу брзо.
ИГНОРИРАЈТЕ ГИ ТИЕ ШТО СЕ ОБИДУВААТ ДА НЕ ДЕФОКУСИРААТ
ЕДЕН ЧОВЕК ДА ДОЗНАЕ ЗА ВЕСТА ДЕКА БРАНАТ УБИЈЦИ - ВЕЌЕ Е НАША ПОБЕДА.
А ТОА ВЕЌЕ СЕ СЛУЧИ.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom