- Член од
- 13 јули 2009
- Мислења
- 902
- Поени од реакции
- 123
Mene KUR ne me boli za Avganistan ili PAKISTAN .Pusti na nekoj drug takvo video .Eve kakov e tretmanot na zenite vo Avganistan.
Mene KUR ne me boli za Avganistan ili PAKISTAN .Pusti na nekoj drug takvo video .Eve kakov e tretmanot na zenite vo Avganistan.
Тоа е да речеше некој наш ваќе или вакви протести , да има, глави ќе летаа одма ќе се јавеа најчевск и компанија.Па и бугариеве што мајка бараат да се пикаат овде,нека си ја средат прво државата.Море за ова само ножот ништо друго, и таќе џабе лебот, го јадат у оваа држава .Лелеле грдакот ќе пали, шо ќе палиш бе деденце, грдотијо една и тие позади него се палат, што се палите бе?
И сакам да прашам за такви изјави по медиуми, нема ли некоја пријава?Ќе палим со бензиин, хаос ќе праиим, аман бе грдотијо една планиска, кај се наоѓаш?Леле колку ми е жал што немам моќ во државата, што им би напраил на таквите, дошол тука од планина му даваш све, двојазичност, образование на децата, во парламент се, министери имаат, на најдобрите држвани работи се накотвија и ќе палииим, ќе палиишш?Да имам моќ да видиш каков хаос јас на вас ќе ви напраам, а не ти Скопје ќе го палиш, планинар.
postavi video ili lekarska potvrda deka koj i da e od privedenite e povreden.....vaka samo dokazuvas deka si glup sciptar koj vruva na rekla kazalaJas veruvam poveke na moite odkolku na tvoite .
U Policija !Kade se "tepanite" zeni , niedna ne vidovme???
не ме изненадва уопште за првиот болд, а вториот болд му ја кажа реалноста.Сите да ги банираш. Зашто прашуваат прашања што не заслужуваат одговори?.
А и мене уште не ми одговори.
Не сум од Скопје, ниту од некоја од мешаните средини, значи зборувам од лично искуство. Пред точно 20 години студирав во Скопје и се дружев со албанци, не можам ништо лошо да речам. Да не ширам, сега моето дете е на школо во Скопје. Во интернатот ги измешаа по собите со албанци. Се бива ли бре уште првата вечер да ми се јави дека спие у ходник затоа што некој слепец од вашите му извадил нож и му се пофалил дека ќе го коле на спање ако, значи ако, некогаш го опцул, му го спомнал Алах и слични работи. Тоа значи прво видување на деца од 14 години. Мошне „мирољубиво„. А во продолжение на годината овие вашите не се устручават да пцујат по мајки и сестри, каурски и рисјански, и да ги напаѓаат физички.
И уште една работа. Полицијата јазикот си го искрши да не спомне дека приведените се албанци него врте околу-наоколо, фундаменталисти, вахабии, бла-бла. Тоа го праве у твоја корист, да амортизира гневот на македонците, ама вие самите се местите. Знам дека владее фама дека ВИ сте многу јаки, а ние сме пички уплашени. Само води есап дека и кај нас има будали и апашишта шо не му ја мислат многи, што слушнале дека у албански куќи има пари и злато и др. Кога ќе загусте ќе страдате и вие верувај.
Сега имаме двокатни автобуси... можат и панорамски да се шетаат...гледам се заканувале со "ќе се видиме во шума".....им спреми ли нивната смрдлива америка автобусите за да ги изнесуваат како во 2001 и да им го спасат газот...
Од каде знаеш дека тебе ти го пушти? Си придаваш значење некакво? Мене ми го пушти, сакав да видам каков третман имаат жените во таа религија.Mene KUR ne me boli za Avganistan ili PAKISTAN .Pusti na nekoj drug takvo video
Па за жал од бугарите дознавме сите, ама сепак мислам дека навистина темава не треба да ја упропастуваме и да ја користиме за меѓупартиски и дневнополитички пресметки и плукања, темава се однесува за сосема други работи, а не за Грујо, Бранко, Макрадули, Емилијан, Рада, Буч, Ставре, Хорхе и.т.н.Друже реално да правиме муабет му држи вода муабетов!
Денес ти од твој медиум дозна што се случувало низ центарот на Скопје или од бугари???
Neli rece deka gi oslobodile ??U Policija !
Море и тебе да те соберат и еден ќутек да ти удрат памет у глава да ти дојде ти е... тоа болесникот ненормаленU Policija !
ти виде?или од тоа шо го изјавуваат вашите албански медиуми...како шо нив им одговараU Policija !
Шмркаш или се бодеш у вена ?U Policija !
Мора да имало,а за апсењето ,хмм да не им паѓаме во замка што сакаат да ни ја постават и пак да испаднат жртви,тоа не смееме да го дозволиме.Немаше. Спонтан. Без уапсени. Напред МВР
Исти случај како во НерезиKade se "tepanite" zeni , niedna ne vidovme???