Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

Член од
13 јули 2009
Мислења
902
Поени од реакции
123
Пораките беа доста конфузни и контрадикторни. Не навлегувам во пароли и повици за палења, али испаѓа дека “жал ни е за децата но барајте убијци на друго место не кај албанците“??!!
Или како да се бара убиец а да се против приведувања и влегувања по куќи??!
Или она “кога нешто да се случи одма албанците (муслиманите) криви“ Па се случи убиство на 4 македонски деца и еден возрасен македонец, ете како да се случи тоа баш на македонци а не на други етнички групи? Биле невини иако ни збор од докази уште не се изнесени, ако жена криела оужје - таа не смеела да се апси.... беше тука се и сешто измешано од знамиња, пораки од една крајност во друга, така да општо земено протестот и не покажа ништо јасно освен дека е собран наврат нанос но без јасна идеја и цел. Се надевам дека судењето ќе почне што побрзо и да се изнесат на видело сите докази од двете страни.
Imase konfuzni , samo ve potsetuvam uste ednaska " Albancite se mnogu cuvstvitelni koga se zimaat Zeni po zatvori " ne im bilo na povekemina da gi branat ubijcite toa e ocigledno i mnogu jasno ..
P.S. ja sum musliman samo ne spagam vo taa verska grupa i ne gi znam site nivni pravila zatoa ne me prasuvajte mnogu okolu verata .
 

Steve Ray

Texas Huriccane
Член од
24 ноември 2007
Мислења
1.131
Поени од реакции
182
На многу луѓе ќе им одговара овде да има кршлус, а ние меѓусебе живи ќе се изедеме. Него дај боже да се смири оваа проста раја да не им се остварат желбите.
Кој да се смири? хахаххаахахахха денес Скопје ко Бејрут наликуваше
 
Член од
13 јули 2009
Мислења
902
Поени од реакции
123
кажи што ги натера верниците одма после молитвата да истрчааат на улица и сејат гнев и страв по обичните граѓани ?! што им велеа оџите за време на молитвата сабајлево ?!

од ова ниеден етникум ќе нема ќар,жално е за мајките на тие петлињата што скокаат пред ТВ екраните мислејќи дека се херои од некој акционен филм......војната не носи ништо добро

Албанците изнудија Рамковен договор по кој требаше да се почне нов живот,секојденвно се работи за исполнување на условите од Рамковниот договор......конфликтот требаше да донесе благосостојба во иднина благодарејќи на задоволството на етникумите и стварање на Швајцарија на Балканот......арно ама не мислат сите така
NEZNAM . dadov odgovor na prosliot post .
 

PIRATIC

diplomiran klozetar
Член од
26 јануари 2012
Мислења
7.854
Поени од реакции
6.495
Tie izlegoa deka imale razlog .
Nemozes da zemes Zeni , da gi tepas i da gi pustis posle nekolku saati kako nevini , bar de bea krivi ke rece covek .
Абе што тропаш глупости, кој ги тепал жените бе ?!
Па немаа ни модрици ни ништо,зарем држење за рака и спроведување е тепање ! :facepalm:
 
Член од
1 март 2008
Мислења
1.396
Поени од реакции
1.050
Абе ти многу се занесуваш, дали си во ред со паметот, прво се дрзна да протестираш да ги браниш убијците, сега банираш македонци без причина, што ти е тебе?
ИМА ЛИ НЕКОЈ ДА ГО ТРГНЕ ДЕТЕВО ОД ТУКА, НА ШТО ЛИЧИ ОВА ? ДА НЕ МОЖЕМЕ НИ ДА СЕ ДОГОВОРИМЕ ШТО САКАМЕ, ТОА САКА ДА ПОСТИГНЕ
ТРГАЈТЕ ГО
toa e toa brat ... osudeni sme da go primame duri i od naste.Oti toa so on seuste e moderator ne e on vinoven nitu ja ili ti, prosto onie nasi makedoncinja sto se u administracijata na forumov ... oni se vinovni za ovoj da ni se ponasha.Si traaat ;) ... sozivot be brat ;)
 
Член од
13 јули 2009
Мислења
902
Поени од реакции
123
Абе што тропаш глупости, кој ги тепал жените бе ?!
Па немаа ни модрици ни ништо,зарем држење за рака и спроведување е тепање ! :facepalm:
Jas veruvam poveke na moite odkolku na tvoite .
 
Член од
25 јануари 2007
Мислења
295
Поени од реакции
105
Здраво Magnetar.
Што имаш да кажеш околу темата која ја дискутираме пред да те банирам?
Сите да ги банираш. Зашто прашуваат прашања што не заслужуваат одговори?.
А и мене уште не ми одговори.
Не сум од Скопје, ниту од некоја од мешаните средини, значи зборувам од лично искуство. Пред точно 20 години студирав во Скопје и се дружев со албанци, не можам ништо лошо да речам. Да не ширам, сега моето дете е на школо во Скопје. Во интернатот ги измешаа по собите со албанци. Се бива ли бре уште првата вечер да ми се јави дека спие у ходник затоа што некој слепец од вашите му извадил нож и му се пофалил дека ќе го коле на спање ако, значи ако, некогаш го опцул, му го спомнал Алах и слични работи. Тоа значи прво видување на деца од 14 години. Мошне „мирољубиво„. А во продолжение на годината овие вашите не се устручават да пцујат по мајки и сестри, каурски и рисјански, и да ги напаѓаат физички.
И уште една работа. Полицијата јазикот си го искрши да не спомне дека приведените се албанци него врте околу-наоколо, фундаменталисти, вахабии, бла-бла. Тоа го праве у твоја корист, да амортизира гневот на македонците, ама вие самите се местите. Знам дека владее фама дека ВИ сте многу јаки, а ние сме пички уплашени. Само води есап дека и кај нас има будали и апашишта шо не му ја мислат многи, што слушнале дека у албански куќи има пари и злато и др. Кога ќе загусте ќе страдате и вие верувај.
 
Член од
15 април 2012
Мислења
341
Поени од реакции
642
Kade se "tepanite" zeni , niedna ne vidovme???
Не им пишувај, те молам, се прават луди сите, МВР снимаше се со камери, го има на youtube, се гледа дека ни сила е употребена ни ништо.
Ова за жениве, не знам дали да се смееме или што да правиме, помислите како ги сакаат жените..ок..која почит ја имаат..ок..
И СЕГА НЕМАШЕ НИЕДНА ЖЕНА НА ПРОТЕСТОТ
А освен тоа, сите се забулени, очи им се гледаат само на спиење, овие запнале жениве жениве, а ниту некој им ги допрел..
Невидено нешто.
НЕ им враќајте, игнорирајте ги
 
Член од
17 јули 2008
Мислења
436
Поени од реакции
273
А иницијаторите,водачите ,организаторите на протестот покажаа лице или не?
 
Член од
16 април 2010
Мислења
2.558
Поени од реакции
1.503
Дали сфаќаш дека со реченицава се спушташ на исто ниво како тој дегенот кој се заканува со палење?
Што ќе направиш? Ќе земеш пушка и ќе одиш да убиваш? Или ќе ја одбереш полесната варијанта ќе излезеш ќе фрлаш камења и ќе кршиш стакла и коли? А бе све овде патриоти и револуционери. Се чувствувам безбедна кога знам дека така ревносна младина ме чува.
ХАХАХАХХАХХА ти изгледа се правиш на тошо, кај спомнав дека ќе земам пушка и ќе идам да убивам или да фрлам камења, не треси глупости, прочешлај ми ги постовите а не пред време да тресеш глупости. Има полиција и војска за тоа. кои ќе се справат со тие, само не на начин како во 2001. А тоа кој е патриоот и револуцинер реплицирај му на друг, не на мене, јасно, ни се палам на песната Излези Момче, ни на филмовите со Комити и Гемиџии.
 

LaChupacabraLoca

jedi master
Член од
13 октомври 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
5.063
Друже реално да правиме муабет му држи вода муабетов!
Денес ти од твој медиум дозна што се случувало низ центарот на Скопје или од бугари???
Кајгана и Вести 24 се бугарски ?!
 
Член од
13 јули 2009
Мислења
902
Поени од реакции
123
Тепаните вработени на ГП Маврово кои работеле на градбата на автопатот Тетово - Скопје исто така беа невини.
Ама Македонци беа, ништо страшно ;)
Ili za SOPOT da receme 160 godini zatvor za selanite ?
 
M

MrzaRules

Гостин
гледам се заканувале со "ќе се видиме во шума".....им спреми ли нивната смрдлива америка автобусите за да ги изнесуваат како во 2001 и да им го спасат газот...
 

Kajgana Shop

На врв Bottom