Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување
Шврговски: Има доволно докази за осомничените за тероризам

Државниот обвинител Љупчо Шврговски за Канал 5 изјави дека МВР има доволно докази за кривичното дело тероризам за петтемина осомничени за масакрот кај Смилковското езеро, кој се случи на Велики четврток.

Ајде бе Албанци , кај сте сеа ??? Невини беа овие , а ??? Ајде да ве видам гукнете !!!
Обвинители, владата, судството, мвр, интерпол... завера против албанците.

Обвинители, владата, судството, мвр, интерпол... завера против албанците.

Невини се , кантер играле у интернет кафе за време на убиствата.

имаш подобра идеја?
Па децата што излегоа пред две недели имаа ;) или и ти ко синдикалците: цел свет протестира на први мај, они со состаноци ќе ја решеле ситуацијава

Пааали бе чиче пааалиии, да ви се запалат џамиите со се вас. ПААААЛИ БЕ
Хахахха како што реков погоре, ако бе нека дојде староно сам, нека ми запали нешто има главата да му ја сечам со тап нож. Нека проба само

Лажеш дека е само борба против неверникот во тебе.
Ајде објасни ни го и тоа "итн итн итн"
Не мора да објаснува... вака можел пред 500 години да лаже, денес не.

Лажеш дека е само борба против неверникот во тебе.
Ајде објасни ни го и тоа "итн итн итн"
Џихад како термин има мноооогу опширно значење.
http://en.wikipedia.org/wiki/Jihad
Ти си се фатил/а за едно значење, во ред. Јас гледам други значења, речи и ти во ред не биди педер/ка.

Ова е врв на протестот, денес (ЦИТИРАМ) - „Ако го зимат жени, хаууус ќе биде Скопје, хаууусс, ќе го паљим со бензин...“ --->1:57<---

Ова е врв на протестот, денес (ЦИТИРАМ) - „Ако го зимат жени, хаууус ќе биде Скопје, хаууусс, ќе го паљим со бензин...“ --->1:57<---

2:08 (y) Zosto toa go izbegavate i da diskutirate za ovoj del , tuku zimate sekakov gilipter kao primer ?

Џихад како термин има мноооогу опширно значење.
http://en.wikipedia.org/wiki/Jihad
Ти си се фатил/а за едно значење, во ред. Јас гледам други значења, речи и ти во ред не биди педер/ка.
Не сум се фатила само за едно.Само сакав да појаснам дека значењето ти што го наведе не е единствено.

Не се срамам бидејќи не беше за тоа протестот и овој протест немаше врска со шеријатот.
Уште 1 шанса ќе ти дадам да ми поставиш вистинско прашање, и после и тебе ќе почнам да те игнорирам (чисто да не се чудиш зошто Принц не ти одговарал).
Немаше врска,не правиш будали сите овде...
Или имаше тампони во уши па не слушаше што извикува толпата твои истомисленици?
Исламски калифат,исламот ќе владее со светот,каков калифат, која е целта?Зошто беа знамињата ако за друго беа протестите?
И не мораш да одговориш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom