P
Princ
Гостин
Апсолутно не.Дали се каеш што излезе на протест?
Дај некои поинтересни прашања, нешто провокативно... Што е наредно, каков ми беше денот.
Апсолутно не.Дали се каеш што излезе на протест?
Како си помина на протестот, друштвото одговараше?Нема што да се каже засега. Прашај нешто, ќе ти одговорам ако ме заинтригира прашањето.
Воопшто не е тешко да се квалификува правилно, полесно здравјеЗначи мешан верско-национален протест. Е сега веќе е многу тешко да се оквалификува правилно.
Тотално во правоИ после некој ќе рече дека Милошевиќ, Младиќ, Караџиќ... биле убици !
Патем на просторот на целиот западен Балкан единствени кои можеа докрај да се справат со Муслиманите беа Србите(Четниците), арно ама се појавија одникаде оние црвените предавнички шпиони-Кумровци и посраа се !
Зошто не се каеш, со оглед на тоа што беа истакнати знамиња на светиот џихад, беше повикувано на борба во шумите и заканувања дека ќе се пали Скопје. Нели ти протестираше за нешто друго...Апсолутно не.
Дај некои поинтересни прашања, нешто провокативно... Што е наредно, каков ми беше денот.
Те има на некоја слика???Дај да те видимеАпсолутно не.
Се е како што велиш, ама чуму протест 1-2 дена по апсењето? Доказите во секое нормално општество се разгледуваат на суд, полека, онолку колку што е потребно за да се донесе пресуда. Граѓаните треба да ги остават институциите да работат во мир за да се расчисти случајот. Ајде, да се сомнева човек во нешто е нормална работа. Ама со кој ум, 1 ден по апсењето, од дома пред компјутер или ТВ, да заклучи човек дека 100% не се тие, и идеме на протест! Вака или онака изјавила Гоца, ова или она нашле или не нашле, овој или оној го пуштиле и - монтирано било! Со кој ум?Se uste nema cvrsti dokazi, duri i Amerikanskiot ambasador takva izjava dade, a inace ako se dokaza deka stvarno tie se zlostornicite, togas javno treba da gi strelaat, i toa jas ke aplaudiram, bez razlika sto e po nacionalnost..
И двете знамиња се исламски знамиња. Џихадот е света војна против неверникот во тебе. Итн итн итн.Зошто не се каеш, со оглед на тоа што беа истакнати знамиња на светиот џихад
За изјави на поединци во група од 10.000 не сакам да коментирам.беше повикувано на борба во шумите и заканувања дека ќе се пали Скопје.
А што им правите вие на нив?Ех?tie se TERORISTI, tie so bombi gi napagaat civilnite objekti niz cela Turcija, ova ne e isto sto go zboruvas..
Ne geldam nekoj vo Skopje nekoj taka da si napravi, da rusat mostovi,da srusat zgradi skoli, gradinki itn,kako sto e vo Turcija, terorizmot vo Turcija e vistinski terorizam,za niv nema mesto vo Turskoto opstestvo..
Доволно провокативен е твојот одговор!Апсолутно не.