Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.003
Поени од реакции
5.644
Почна најавениот протест „Стоп за монтираните случаи“. По завршувањето на петочната молитва, стотици млади луѓе ја блокираа улицата пред џамијата Јаја Паша.
Да ти објаснам, мислиме дека случајов е монтиран, и протестираме против него.
Се е кажано.

LaChupacabraLoca

jedi master
Член од
13 октомври 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
5.063
Да се случеше ова на македонски протест, до сега ќе се пишуваше на велико за македонските хулигани, а помалата штета на полициски автомобил ќе беше претставена како “вандализиран и искршен полициски автомобил“.
Јбг , Македонците не се заштитени у сопствената држава , додека овие белоглавите орли ги чуват ко дијаманти од Сиера Леоне ..

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.525
Поени од реакции
22.175
Штета немаше некоја сензација како некои што ПОСАКУВАА да биде!
Мислиш не е доволна сензација што се нашле 1000 и кусур Албанци што ги поддржуваат убијците?

Член од
14 јуни 2008
Мислења
1.369
Поени од реакции
1.075
Почна најавениот протест „Стоп за монтираните случаи“. По завршувањето на петочната молитва, стотици млади луѓе ја блокираа улицата пред џамијата Јаја Паша.
Па утре ќе излезете на протест против заобленоста на планетата ако мислите дека земјата е рамна?

Член од
1 март 2008
Мислења
1.396
Поени од реакции
1.050
Abe ti normalen li si be.Sto e montirano ??? Involviranite "zrtvi" li ? Fatenite li se lazni t.e. po dogovor se staeni da se kaze deka se osomniceni oni ???? Abe ti kjorav li si nasekade pisat deka se ISLAMISTI namesto ALBANCI.Makedoncite vo policijata sakaat da skrijat deka se albanci pod ime ISLAMISTI a vie i protestirate zgora na toa.Namesto da si traete vie skakate ?? ABE VIE NORMALNI LI STE BE STO E MONTIRANO ????? C c c c ejgidi ejgidi boze auuuuuuuu

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Па мислам редно време е да пукне некоја војна, да се види што можат 80% vs 20%.
Ај сега без инфантилни муабети...
Војна да имало.
Ова е реален живот не е кантер страјк. Јас не сакам да гледам мајки и татковци завиени во црно!

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Па утре ќе излезете на протест против заобленоста на планетата ако мислите дека земјата е рамна?
Мислиш дека знаат дека земјата е во форма на топка? :icon_lol:
Прашај нешто оружје, дрога... заеби култура, историја, географија.

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
Тоа се бара. И кога тоа ќе се случи, јас ќе си ги повлечам зборовите и јавно ќе се извинам.
Вашето повлекување и извинување пример мене не ми треба ако се случи обратното невини луѓе лежат затвор/притвор. Нема ни да ве наречам вас, форумџиите, конретно тебе Max Legend "апсител на некој само бидејќи е Албанец".
Не сакате да разберете дека во оваа фаза ние, обичните граѓани, носиме мислење според информациите кои МВР ги пласира во јавност. Тоа што досега МВР го пласираше во јавност, мене не ме убеди дека уапсените се вистинските сторители. Кај вас 60% од убедувањето доаѓа од самата националност на уапсените. Замислете вистински за момент дека уапсениве се тројца Македонци. Според она што го прикажа МВР, дали и колку сте убедени дека тие се тие?
Проблемот е што вие цело време сакавте да бидат Албанци, кога најпосле осомничија Албанци, не сакате ни малку сомнеж да прикажете. Божем Македонците не знаат да бидат монструми, иако нај монструозните дела во последните 5 години ги беа извршиле Македонци.

Мал офтопик, мило ми е што протестот беше мирен, иако бевте убедени дека ќе има кршења на дуќани и тепање на невини Македонци. Освен еден член што рече дека скандирале УЧК, за кое ич не ми чуе стапов, кога ќе ми текне што скандираа вашите пред 3 недели.

Во сите држави во светот има нешто што се вика "истрагата се води во тајност".Знаеш што значи тоа?Истрагата мора да биде дискретна за да нема компромитирање и притисоци од надвор,да нема замешувачи.Кога се случува спротивното истрагата е неуспешна.Затоа МВР излегува со малку информации пред да објави дали објавува или не обвинителен акт против осомничените.

Инаку да беа сторителите македонци пак ќе ги осудев,немаше да ги штитам бидејќи сакам правдата и вистината да излезе на виделина,што не верувам дека е така кај тебе.Да покажат-ова се калашите и има отпечатоци на обвинетите ти ќе кажеш јок бе,тоа е фингирано,да има снимка која еден од убијците ја правел како негов трофеј ти ќе кажеш јок бе,ова мора да е некоја монтажа,чист фотошоп.Ти ќе кажеш ноќ,а уствари сонце грее.

А да,ти дали не виде дали протестираме за Јаќим така ли?Не?

Чисто ме занима кои дела во последните 5 години беа монструозни?

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Да се случеше ова на македонски протест, до сега ќе се пишуваше на велико за македонските хулигани, а помалата штета на полициски автомобил ќе беше претставена како “вандализиран и искршен полициски автомобил“.
Ми го зема зборот, на македонскиот протест пред некоја недела, поради 2-3 контејнера на улица, скршено стакло на крајслер и еден билборд - НАШИТЕ медиуми ги прикажаа учесниците како најголемиот шлајм на општествово... А види денес како тоа фино-лепо си е напишано - скршиле неколку полициски автомобили... билборди, камења кон полицијата... ништо страшно бе.

Член од
14 јуни 2008
Мислења
1.369
Поени од реакции
1.075
Ај сега без инфантилни муабети...
Војна да имало.
Ова е реален живот не е кантер страјк. Јас не сакам да гледам мајки и татковци завиени во црно!
Девојче никој не те прашува што сакаш, мислиш мајките на оние четворица и децата на човекот сакале да ги упуцаат за да можат сеа на протест да искачаат?

LaChupacabraLoca

jedi master
Член од
13 октомври 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
5.063
А коа ќе се докаже дека се тие убијците , шо тогаш ,а ? како тогаш ќе реагирате , а албанци ?

P

Princ

Гостин
Syn, никој не е објективен веќе некое време. Ни ти не си објективен штом можеш да веруваш дека овие се убијците иако ги имаш истите докази што ги имам и јас дека овие не се. Сите станавме субјективни. Така да не очекувај објективност ни од мене.

Член од
14 јуни 2008
Мислења
1.369
Поени од реакции
1.075
Мислиш дека знаат дека земјата е во форма на топка? :icon_lol:
Прашај нешто оружје, дрога... заеби култура, историја, географија.
Еј у ку*ац им дадов остварлива идеја :facepalm:

Kajgana Shop

На врв Bottom