Serie A 2011/2012

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    463
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
15 јули 2009
Мислења
3.542
Поени од реакции
3.586
И за идиотов доаѓаа фанови од Фиорентина да не провоцираат во наш фан клуб демек ни украле „играчиште“ :pos: Типичен reject.
едно време ние го сакавме у пакет со Зоран Тошич кој тогаш би беше омилен играч хаха :D

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Ди Натале изгледа дека ќе се пензионира по крајот на сезоната.
Еден од најпотценетите напаѓачи.
А секоја година е во топ 3 во серија а незнам зашто барем не проба да заигра за поголем клуб

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
едно време ние го сакавме :D
Не беше само заинтересираност, договорен беше трансферот, имаше и на официјалната, само управата во последен момент откажа и психопатов замина во Фиорентина.

Член од
7 септември 2008
Мислења
828
Поени од реакции
35
Онај Љаич е најголемата будала во Серија А.

Со кое право бе му вели на Делио Роси ' Ти си по ретардиран од твојот хендикепиран син' ?
Требаше да го остат глата да му ја искрши
ова е чисто вадење моабети. љајич не знае обична реченица да сврзе на италијански. од видеото убаво се гледа дека само што му крена палец на роси овој му се сипа. стариот е ментален, ниту имаше авторитет ниту знаење.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.813
Поени од реакции
17.757
ова е чисто вадење моабети. љајич не знае обична реченица да сврзе на италијански. од видеото убаво се гледа дека само што му крена палец на роси овој му се сипа. стариот е ментален, ниту имаше авторитет ниту знаење.
Не се вадење муабети ова е вистина што рекол итоа пренесено од луѓе кои биле таму а тоа се Gabriel Marcotti Fillippo Ricci.
--- надополнето: 3 мај 2012 во 22:12 ---
Тоа се мои 'познаници' од времето кога работев за Goal.com ;) Кредитирани новинари во Италија па и надвор од неа.

Член од
7 септември 2008
Мислења
828
Поени од реакции
35
Не се вадење муабети ова е вистина што рекол итоа пренесено од луѓе кои биле таму а тоа се Gabriel Marcotti Fillippo Ricci.
--- надополнето: 3 мај 2012 во 22:12 ---
Тоа се мои 'познаници' од времето кога работев за Goal.com ;)
не верувам, јас прочитав дека му рекол фиорентина да иде во серија Б .... се појавија и на твитер разни глупости што му рекол. а тоа дека доаѓа од goal.com само ми укажува дека е тешко срање, секогаш тролаат нешто безврска, особено против виола а не знам зошто кога сме никој и ништо.
мојот впечаток за љајич беше и сеуште е позитивен, мислам дека ќе биде многу добар играч, уште е млад, многу млад, тој е најмал проблем во клубот.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.813
Поени од реакции
17.757
не верувам, јас прочитав дека му рекол фиорентина да иде во серија Б .... се појавија и на твитер разни глупости што му рекол. а тоа дека доаѓа од goal.com само ми укажува дека е тешко срање, секогаш тролаат нешто безврска, особено против виола а не знам зошто кога сме никој и ништо.
мојот впечаток за љајич беше и сеуште е позитивен, мислам дека ќе биде многу добар играч, уште е млад, многу млад, тој е најмал проблем во клубот.
Никој не рече дека е слаб играч или не талентиран, млад е да но сепак не требало така да речи јас на Ричи и на Габриел им верувам бидејчи ти кажав погоре а тие беа пристуни.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
А секоја година е во топ 3 во серија а незнам зашто барем не проба да заигра за поголем клуб
Па не сака.
Иначе последните 3 години, само Меси и Роналдо имаат дадено повеќе гола од него.

Член од
7 септември 2008
Мислења
828
Поени од реакции
35
Никој не рече дека е слаб играч или не талентиран, млад е да но сепак не требало така да речи јас на Ричи и на Габриел им верувам бидејчи ти кажав погоре а тие беа пристуни.
пред некое време гледав видео од љајич после натпревар како дава интервју, не го знае човекот јазикот ама ич, тешко за верување дека ја научил фразата за тоа да му го каже.
плус, јасно е дека не постои таква работа како независен медиум.

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
Не викам не, можно е Јуве до крајот да киксне и титулата да остане во Милано. Само, објасни ми ја логиката на тоа мечот на Милан со Интер веќе да е добиен (Новара е апла добиен, тој меч не го ни спомнувам) а Јуве да треба да пролее пот за да ги добие мечевите со Каљари и Аталанта а во исто време на трите екипи бодовите не им требаат.
pa i na bolonja ne im trebaa bodovi pa pak im skinaa na milan :) i ne rekov deka e veke dobien samo deka si go imaat nati go daj mi go inter i milan :)

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.331
Поени од реакции
46.984

Со кое право бе му вели на Делио Роси ' Ти си по ретардиран од твојот хендикепиран син' ?
Абе чек сеа, излегоа муабети прво дека му рекол нешто за неговата почината мајка, сега ова ...

Мене не ми штимаат муабетиве.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.251
Поени од реакции
8.168
Доколку титулата сезонава отиде кај Милан, нормално ќе ми биде тешко ама секако нема да биде незаслужено. Иако Јуве нема пораз сезонава, Милан има повеќе победи. Следам италијанско првенство повеќе од 20 години и никако не успеав да го замразам Милан иако во поголемиот дел од тие години Јуве и Милан беа во директна трка за Скудето а дури и еднаш ни ја земаа ЛШ пред нос. Дури и брат ми е за Милан и иако се обидел да ме натера да го замразам Милан со провокации, не успеал во тоа. Значи ако освои Милан, нема да има погрдни зборови од моја страна на нивна сметка, ниту ќе барам некакво оправдување (вината ќе ја барам исклучиво во редовите на Јуве) туку најкултурно ќе ви честитам и ќе чекам наредна шанса за Јуве.

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
Доколку титулата сезонава отиде кај Милан, нормално ќе ми биде тешко ама секако нема да биде незаслужено. Иако Јуве нема пораз сезонава, Милан има повеќе победи. Следам италијанско првенство повеќе од 20 години и никако не успеав да го замразам Милан иако во поголемиот дел од тие години Јуве и Милан беа во директна трка за Скудето а дури и еднаш ни ја земаа ЛШ пред нос. Дури и брат ми е за Милан и иако се обидел да ме натера да го замразам Милан со провокации, не успеал во тоа. Значи ако освои Милан, нема да има погрдни зборови од моја страна на нивна сметка, ниту ќе барам некакво оправдување (вината ќе ја барам исклучиво во редовите на Јуве) туку најкултурно ќе ви честитам и ќе чекам наредна шанса за Јуве.
eden od retkite...toa se postuva... :) ja cekam samo naredno kolo..ako juve tepa so kaljari prv cestitam tuka... :)

F

FuckYouAll

Гостин

Делио Роси нема хендикепиран син.:)

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.047
Поени од реакции
6.074
eden od retkite...toa se postuva... :) ja cekam samo naredno kolo..ako juve tepa so kaljari prv cestitam tuka... :)

Јас мислам дека ќе треба да почекаш барем до крај. Ова коло можеби ќе ја реши 80%(нека бидат) титулата, ама сепак да се почека до крај.:)
Би било убаво доколку Јувентус заврши непоразен сезонава, но само доколку стане шампион. Во спротивно слободно нека изгубат.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom