Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Со ова не се сложувам баш. Џонс иако е мега талент мислам дека не е за таква позиција. Знае многу да киксне. Еве на пример Смојлинг и он е млад, па многу помалце киксови прае него Џонс. Според мене совршена позиција за Џонс е нешто како Карагер или Маскерано, така што одбраната ке има многу помалку работа, а Џонс успат ќе кине све живо и диво, нема да пушти до гол да се приближат, а успат кога ќе добие топка има потенцијал да повлече така што последен одбрамбен мислам дека и не е баш некоја добра позиција за него.
Исто така совршена формација за мене е 4-1-2-2-1 т.е. 4-1-2-3 со оглед на добрите крила што ги имаме.

Болдираниов кец е Џонс! ;)
Нема шанси! Само сонувај дека Руни ќе игра сам во нападот. Неможе никојпат да игра!
Остајте ги бројки-формациите бе луѓе. Дај му улога.

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Daj be neka go zemat modric,go vidovte li golot so im go zbrca na bolton.Gol na sezona
--- надополнето: 2 мај 2012 во 22:07 ---
Ne znam dali se objaveni predhodno,mislam ne ,kako i da e vredat da se poglednat!Prvite dve se u karington ,i vtorite tri se za legendata ni Giggsey

It's A Wonderful Run From Giggs

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Она со Љајиќ :ROFLMAO: Замислете да дојдеше кај нас и на Фергусон онака да му направеше, во ковчег ќе го вадеа од стадион :pos:

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Вака така види го Делио Роси му подели информации од прва рака :pos:

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.775
Поени од реакции
9.579
Да си го лапниме Сисе плус Бербатов и некое милионче не ќе е лоша работа следна сезона :)

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
^ Да си бапни автогол Тевез осеќам дека ќе го вратиме... :cautious:

G

Gray Foxx

Гостин
Баталете Шити Њукасл, последно коло со Сандерленд на гости мааме. :eek:

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Баталете Шити Њукасл, последно коло со Сандерленд на гости мааме. :eek:
Нека киксне Шити со Њукасл, па ќе видиш последно коло, Киеран, Џон, Вес, Фил, Фрајзер... :D

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.628
Поени од реакции
14.532
Не се знаат составите сеуште, али најубаво би било тој и Ван Нистелрој да изиграат по едно полувреме од двата тима. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom