Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Ух, шок ... Многу лошо, голот во продолжението од првo заеба се, се ... Игравме баш така како што треба, не им дававме преку средина да напаѓаат, во второ ќе се отвореа повеќе и ќе имавме повеќе шанси .... Само не сваќам, Антонио Валенсија во 80та минута?

Останува да се надеваме на Демба Ба, Сисе и Крул да брани.BELIEVE ...

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.820
Поени од реакции
21.587
Прашање е што добивме сезонава освен ништо !!! Смена на генерации .. да да САЊАМЕ ... Клеверли не играше 35/38 утакмици , Џонс не играше 30/38 , Смолинг исто ... Едино Велбек што играше, ама дечкото треба да се врати у градинка за да научи како се прима топка !!!

Член од
27 јануари 2009
Мислења
96
Поени од реакции
61
znaci vo pravo bev koga na pocetokot kazav deka nesto ne stima vo sostavot...cel natprevar da nema eden sut na protivnickiot gol...pa sto mu e filmo na ferguson? do koga ke se nadevame na vecni talenti da gi resavaat natprevarite (mislam na Velbek)... deckoto ne e za vakvi natprevari definitivno.. najdobriot igrac sezonava da igra skromni 13 min na natprevar koj ja resava titulata... i da se sluci cudo do krajot da osvoime PL sepak mozeme kapa da mu simneme na siti za prikazanoto za ovaa godina

Ryan Giggs

Член од
27 мај 2009
Мислења
11.820
Поени од реакции
21.587
Ух, шок ... Многу лошо, голот во продолжението од првo заеба се, се ... Игравме баш така како што треба, не им дававме преку средина да напаѓаат, во второ ќе се отвореа повеќе и ќе имавме повеќе шанси .... Само не сваќам, Антонио Валенсија во 80та минута?

Останува да се надеваме на Демба Ба, Сисе и Крул да брани.BELIEVE ...
Да се надеваме други да ни носат титули .. ќе биде незаслужено . Едноставно брука сме од моментот кога не отворија 6-1 .. Ќе повторам колку и да играше добро Еванс после тоа ... џабе . Кога ќе те отворат дома 6-1 назад тешко .

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.757
Поени од реакции
43.945
Да не им поклоневме 3 бода на Виган
Каков поклон? Не тепаа чесно, бидејќи оставија срце на терен, за разлика од нашите..

Цела оваа сезона и дома и во Европа иде на душа на Фергусон. Како голем човек и тренер треба да си признае дека он ги заеба 3те натпреварувања.
Кој сака нека не пцуе, ама и јас се согласувам во поголем дел од констатацијата.. Не ми се објаснува зошто и како..

Мечот ќе го опишам со еден збор - катастрофа.. Парк е потрошен материјал веќе 2 години, на лето мислам дека дојде времето да не напушти.. Предефанзивно почнавме и со го добивме на крај.. Јебига, мразам кога играме само со едно крило, но што е тука е.. Некако вечерва се изгуби желбата за титула кај мене.. Сеедно ми е што ќе направи Сити против Њукасл.. Едноставно, кога тие си тепаа по 3/4-0, ние се задоволувавме со 1 гол.. Сега ќе ни ја земат на гол-разлика.. И така.. ГГМУ, здравје повеќе среќа наредната сезона..

fr0zen

Kirigaya Kazuto
Член од
26 септември 2011
Мислења
1.348
Поени од реакции
503
Прашање е што добивме сезонава освен ништо !!! Смена на генерации .. да да САЊАМЕ ... Клеверли не играше 35/38 утакмици , Џонс не играше 30/38 , Смолинг исто ... Едино Велбек што играше, ама дечкото треба да се врати у градинка за да научи како се прима топка !!!
незнам што ти е крив Велбек , види го Руни ниеден пас неможе да сврзи , да направи асален , ја губи топкајта , сигурен сум дека евра имаше повеќе пасови од овој дрво ....

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Ај ќе ве замолам смирете се, па дојдете да коментирате, не е убави вакви работи да се читат и јас сум бесен ради тоа што Валенсија влезе во 80та, ради тоа што не изигравме машки, па и да изгубевме 3-0, но тоа е сега, нема враќање.Смирете се, па пишете.

Ryan Giggs

Член од
27 мај 2009
Мислења
11.820
Поени од реакции
21.587
правилно би било да се каже " Не го искантаа Манчестер Јунајтед, туку го искантаа САФ тактички "

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Да се надеваме други да ни носат титули .. ќе биде незаслужено . Едноставно брука сме од моментот кога не отворија 6-1 .. Ќе повторам колку и да играше добро Еванс после тоа ... џабе . Кога ќе те отворат дома 6-1 назад тешко .
Не е тоа моментот пријателе, моментот ако ја изгубиме титулата ќе биде, сумљивата игра против Виган, 4 гола примени дома на Олд Трафрод и тоа од 4-2, 4-4.Сега ќе си имавме +2, но тоа е... :) Тешки денови, се надевам ќе излеземе појаки после ова.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.942
Поени од реакции
7.055
Како сакате кажете ама ова е мизерија, ЖИВА МИЗЕРИЈА и вакви не заслужуваме да бидеме шампиони. Дури и ако испадне Сити да киксне до крај, шо се сомневам...јас нема да се радувам на та титула оти оваа утакмица ме разочара тотално. Ова беше утакмица каде требаше само едно ебано нерешено, не мораше шампионска игра, само еден ебан бод, ама изгледа ни за тоа не сме кадарни. Зошто по ѓаволите Јанг и Валенсија беа резерви, ЗОШТО!??!! А можда и јас сум некој баксуз. Ова е третпат како само тие ме ебаваат на спортска. Со билбао Х2, со Виган 2-ка и сега Х2 и во сите три изгубија. Па да му ебам мајката, јас да не се викам боби ако уште еднаш ги ставам на ливче...

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Моментално само можам да им честитам победа на фановите на Сити и ништо друго, за остало ќе дискутираме кога и дефинитвно ќе е крај, пошто не е фер да навиваме за Јунајтед, а да се откажуваме на 2 кола до крај..

Ryan Giggs

Член од
27 мај 2009
Мислења
11.820
Поени од реакции
21.587
Не е тоа моментот пријателе, моментот ако ја изгубиме титулата ќе биде, сумљивата игра против Виган, 4 гола примени дома на Олд Трафрод и тоа од 4-2, 4-4.Сега ќе си имавме +2, но тоа е... :) Тешки денови, се надевам ќе излеземе појаки после ова.
Демек требаше да излеземе појаки после 6-1 пораз ама освен што игравме катастрофално цела сезона ништо друго не направивме .... лига шампиони уефа првенство ... потценување противници , барем да извадевме некое какво такво искуство на новиве играчи ... ама ништо и од тоа .. .дечките не играа цела сезона , затоа и се врати Сколс . Да не беше Сколс сега ќе бевме 10ти !!!

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.518
Поени од реакции
8.042
Моментално само можам да им честитам победа на фановите на Сити и ништо друго, за остало ќе дискутираме кога и дефинитвно ќе е крај, пошто не е фер да навиваме за Јунајтед, а да се откажуваме на 2 кола до крај..
нешто поасално што го прочитав вечерва.

Член од
3 август 2011
Мислења
11
Поени од реакции
3
decki uste e rano za da kazeme koj ke e sampion ama denesniov man utd bese za nikade tolku nemoken go nemam nikogas gledano ali ipak odeme do kraj i cekame kiks na man sity narednata utakmica

Kajgana Shop

На врв Bottom