Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.153
Поени од реакции
5.921
Моментално само можам да им честитам победа на фановите на Сити и ништо друго, за остало ќе дискутираме кога и дефинитвно ќе е крај, пошто не е фер да навиваме за Јунајтед, а да се откажуваме на 2 кола до крај..
Дури и да се случи да освоиме титула таа ќе биде НЕзаслужена.
Така да не станува овде збор за откажување.

A

apidrone

Гостин
Па ај ако не, Њукасл пример ги тепа Сити, и ние викаме: „не ја заслужуваме титулата, немаме што да се бориме“ и поштено си губиме од Свонси. Може така?

Член од
15 јули 2009
Мислења
3.473
Поени од реакции
3.446
Неможев да издржам да не заплачам и секако како и со базел нема спиенје оваа вечер од нервоза . нека се купуват гаитан кагава хазард , парк катастрофааааа, нани исто , руни дали и играше

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.720
Поени од реакции
43.767
Моментално само можам да им честитам победа на фановите на Сити и ништо друго, за остало ќе дискутираме кога и дефинитвно ќе е крај, пошто не е фер да навиваме за Јунајтед, а да се откажуваме на 2 кола до крај..
Не е фер да се откажуваме, ама прокоцкана предност од 8 бода на 6 кола до крај, прокоцкана предност од 2 гола на 10 мин до крај на мечот и пораз во директен дуел против главниот конкурент.. Па да ја освоиш титулата благодарејќи на некој Демба Сисе ќе нема да ти е интересно да се радуваш нели?? Не велам дека нема да се радувам, ќе се радувам сигурно... Но сега веќе Сити се во предност и повеќе заслужуваат да ја имат титулата од нас.. Тоа е муабетот..

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.401
Поени од реакции
7.694
Мислам дека беше ферски да се одлучи титулата во меѓусебен дуел,иако не е ништо решено.

A

apidrone

Гостин
Финале се решава во директен дуел, а не првенство. Кога ова ќе им стане јасно на сите?

Член од
5 август 2008
Мислења
6.012
Поени од реакции
5.333
Со еден збор Катастрофа!
Руни - најлоша утакмица може да се каже оваа сеозна тотално отсечен одсутен од игра никаде го немаше!
Кога требаше он да преземе одговорност да го води тимот да биде лидер него никаде го нема!
И сам у напад веќе никогаш несакам да го видам.
САФ што утна со формацијата утна.. Требаше д апочне машки да игра да напаѓа а не со Парк да ми игра а Валенсија ми го става во 77 мин со кој паме тне ми беше јасно. Ако требаше нешто да смени требаше тоа да го нрпави на полувреме и дапочне да брка резултат а не д апродолжи со истата тактика!
До 30 мин се држевме добро добар пресинг одземени топки ама после тоа нема збор што може да го опише тоа шо го мислам!
Освен Керик Фердинанд и Џонс другите не заслужуваат прелазна оценка за натпреваров вклучувајќи го и САФ!
Сеа треба да се молиме да кикснат со Њу Касл што има големи шанси тоа да се деси а ние да победиме!

Член од
3 август 2011
Мислења
11
Поени од реакции
3
So i da se sluci ovaa sezona za narednata ke mora da ima nekoi promeni vo timot mora da se zeme nekoj kreativen sreden igrac posto sekogas nema da ni funkcionirat krilnite igraci kako sto bese deneska a znaeme deka ako ne uspeeme da go otvoreme protivnikot preku krilata togas malku potesko ni ode igrata po sredinata.GGMU

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Кое дупење ќе падни на школо упм. тешко на тие шо се основци и средношколци :P

fr0zen

Kirigaya Kazuto
Член од
26 септември 2011
Мислења
1.348
Поени од реакции
503
тоа е фудбалот , дури може и да се каже дека имавме и среќа што ни помогнаа судии во некои случаеви како на пример Челзи .....

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
И оште не научиите дека не треба гомна да јадете за никој еј! :) Не ни заслужувате да ве демантират сега, едноставно да ве остават да ги дојадете, иако тва го направија неколку пати таа сезона. Јебем ви глорихантерите, само лајна јадете. Коо станува збор за 50м играче некои се праате как да не сте на таа страна, а сите сте исти курац, само серете после секој пораз или неуспех. Па ќе се фалете как имате 18 години а сте фан на Јунајтед од '88, а уствари сте од „Роналдо ерата“ и сте навикнени само на победи и гол разлики. Кур да се најадете, незнам ни зашо флезех да прочитам шо има! :)
И незнам за вас, ама јас still BELIEVE! Дали на Њукасл или КПР, или па Ошеј да си даде 10гола, јас верувам. До крај, јако! United we fall, United we stand! :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
тоа е фудбалот , дури може и да се каже дека имавме и среќа што ни помогнаа судии во некои случаеви како на пример Челзи .....
Е кај ни помогнаа против Челзи не зезај, Кејхил кога го бутна одзади Јанг во 15 минута требаше црвен да има, последен играч, после на полувреме виде Веб што грешка направи.

Гледате што значи присуството на Еванс во шеснаесетник? Не го кривам Смолинг, најмалце е тој крив за ова денес, но Еванс е незаменлив во воздушни дуели, ќе се справеше многу подобро со нафрлените. Но тоа е, живот иде даље :) Евра е тој што е за кривење, ез олвејс. Абе 100 пати го поминаа, 100 пати. Не знам, не смее ни под точка разлог да е првотимец следната сезона.

Kajgana Shop

На врв Bottom