Навивачки групи во Македонија!

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Класика муабет, за нив “лекција по навијање“ е навијање 20% од времето на една утакмица. Тоа им е максимумот, затоа и мисља дека са најдобри.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.642
Поени од реакции
10.241
Класика муабет, за нив “лекција по навијање“ е навијање 20% од времето на една утакмица. Тоа им е максимумот, затоа и мисља дека са најдобри.
Барем навиваме, а не да си седиме дома.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
^ На платен превоз и све останато и наши би иделе, уживај ;)

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Не знаев дека и до Градскиот Стадион во Тетово ви треба превоз. (y)
И сеа мислиш дека ме заеба? Нема потреба ја да повторуем зошто не се навија у последно време, знаеш и самиот ама пробуете овде да се напраете со сила паметни.

Член од
22 март 2011
Мислења
67
Поени од реакции
14
И сеа мислиш дека ме заеба? Нема потреба ја да повторуем зошто не се навија у последно време, знаеш и самиот ама пробуете овде да се напраете со сила паметни.
A zasto ne ? sto ste prezemele vie za klubot da ne dojde do ovde?

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
A zasto ne ? sto ste prezemele vie za klubot da ne dojde do ovde?
А кој да преземе и што да преземе? Воѓете од прв до последен денојве се влеча по судови заради димните и инцидентот пред стадион на Тетекс-Шкендија. На мафијашите од Србија никој ни трага ни глас неможе да им најде, играчите добија последна опомена после утакмицата со Ренова, ама се гледа дека и они неможа ништо појќе да напраа, толку им е капацитетот.
Тоа е тоа, да можеше да се изврши притисок ќе се извршеше одамна како у времето на Џобе и слични, ама мие неможемо ништо моментално за жал, а затоа и нема људи на стадион.

Член од
27 јуни 2011
Мислења
225
Поени од реакции
42
таа е вистината а тоа дека сви шетале низ прилеп и дека че правите што сакате е само филмови вие низ скопје не можете да шетате слободно а не пак прилеп не се филмај бато :D
recenicata e ZAKON

Член од
17 август 2011
Мислења
10.400
Поени од реакции
18.556
Во скопје е 10 пати поопасно да шеташ..дојдете 10 души, пројдете у парк пред утакмица,прошетајте..Или идете у чаир прошетајте слободно со ваши реквизити,да видиме силата на прилеп ебаго :)

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.046
Поени од реакции
2.135
Vcera Lekcija po navivanje za Ajduci i Strumica.

I ako izguivme kazevme SRED STRUMICA DEKA NIKOJ NE MOZE DA NE PRECI DA GO BORDIME NASHIOT TIM ..
ХАХАХАХАХА , каква Лекција бе на Ајдуци , немаше ни транспарент ни ништо , беа обични струмичани тие и пак ве надвикаа , кога ја запеја цела сала а бре македонче незнаевте кај ви е патот..

Член од
27 јуни 2011
Мислења
225
Поени од реакции
42
Во скопје е 10 пати поопасно да шеташ..дојдете 10 души, пројдете у парк пред утакмица,прошетајте..Или идете у чаир прошетајте слободно со ваши реквизити,да видиме силата на прилеп ебаго :)
nikoj ne rece dali e vo sk poopasno ti kazaa za vo prilep a vo skopje mozi samo vo cair da e opasno na drugo mesto teshko

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom