Amazon (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата Гоццццце
  • Време на започнување Време на започнување
Имам една молба. Дали би можел некој да ми нарача нешто од Амазон? Ќе му платам и се тоа, фала Богу.

може едно прашање...? кога сакам да порачам нешто и пред да го порачам ми пиша
Our records indicate that there is no billing address associated with your credit card. Please sign in and update your billing address. Rest assured that you will only have to do this once per credit card.
дали тоа е нешто додатно да платам или..?

може едно прашање...? кога сакам да порачам нешто и пред да го порачам ми пиша
Our records indicate that there is no billing address associated with your credit card. Please sign in and update your billing address. Rest assured that you will only have to do this once per credit card.
дали тоа е нешто додатно да платам или..?
Не треба да плаќаш ништо додатно, туку бараат две адреси, billing address е адреса на плаќачот, т.е. сопственикот на картичката, а shipping address е адреса за достава, ако порачуваш за себе на својата адреса, тогаш и на двете места треба да ја внесеш истата адреса.

Не треба да плаќаш ништо додатно, туку бараат две адреси, billing address е адреса на плаќачот, т.е. сопственикот на картичката, а shipping address е адреса за достава, ако порачуваш за себе на својата адреса, тогаш и на двете места треба да ја внесеш истата адреса.
ок Vucjak фала ногу :)

Дечки, гледам сте нарачувале некои работи и ви пристигнувале без проблем од Амазон, сте нарачале ли нешто поскапо?
Јас сакам да нарачам апарат гледам доста се поефтини на Амазон, ама некако сум скептик, има некој нарачано нешто со поголема вредност од 500 евра и што, колку царина и сл.

сакам да прашам дали може да се префрлаат пари од еден акаунт на амазон на друг акаунт иначе парите на тие акаунти ми се од на мтурк

еве еден за облека ..

што е нај интересно, има 1.055 работи со испринтано "Macedonia" на нив.. ги има и повеќето градови

(:

Сакам да прашам дали ако нарачам повеќе работи на иста адреса во ист ден но во посебни порачки, би ми ги испратиле во една пратка, или во посебни, зошто ако се во една пратка ќе треба да платам данок.

Јас немам нарачувано така,ама по логика би требало во посебни пратки да ти ги испратат.
Пример 3 посебни порачки=3 посебни пратки.

ДАли на некој од форумов му иммат суспендирано акаунт на мтурк со одредена сума на пари сега аку сакат да ги извлечит тие пари нека ми го дајт акаунтот во приватна порака;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom