Мора да му се најде на Луис другарче во нападот што одговара на неговата класа.
Јас пак мислам дека наместо ние да се адаптираме на играта на Челзи со 3 во средина, Кени ќе наметне поинаква игра со цел тие да се прилагодат на нашата, исто како против Евертон. Мислам дека ќе го извади ова:Dalglish also revealed Andy Carroll missed the match with a 'niggle in his groin'.
Еве шо кажа Кени за отсуството на Керол, мислам оти повеќе е оти неќеше да ризикува со него, ама дури и 100% да е здрав мислам оти Керол ќе биде на клупа за финалето, бидејќи уверен сум оти ќе играме со тројца всредина, ни требаат борци во средината против Челси какви што имаат тие, на финалето најмногу од сите други утакмица ќе ни недостасува Леива, и според мене Кајт ќе стартува оти човекот е роден за големи утакмици, според мене
Џонсон-Шкртел-Агер-Енрике
-------------Сперинг--------
-------Хендо------Џерард
Кајт-------------------Белами (Даунинг)
----------Суарез--------
Мислам оти ова е најреалниот состав со кој Кени би излегол против Челси
Се слагам со ова слично е со моето мислење, зошто? Затоа што и со мојот тим кој го напишав кога ќе напаѓаме Кајт и Суарез ќе бидат шпицеви а Хендо-Џерард десно крило, а кога ќе се браниме Хендо ќе оди во средината и ќе се браниме со тројца во средина Кајт на десно крило само Суарез во напад, и со твојава формација е слично само што Суарез малку би му потпомагал на средината во фаза на одбрана а инаку со класична 4-4-2 без помош во средината на барем еден од напаѓачите нема шанси да играме, сепак клучот на утакмицата ќе биди играта на средина и секако ни под разно не смееме да си ги дозволиме оние грешки кои ги правевме назад против Евертон.....Прво да видиме што ќе направиме со Фулам Вторник на СпортКлуб директен преносЈас пак мислам дека наместо ние да се адаптираме на играта на Челзи со 3 во средина, Кени ќе наметне поинаква игра со цел тие да се прилагодат на нашата, исто како против Евертон. Мислам дека ќе го извади ова:
-----------------Реина-----------------
Џонсон--Шкртел-Агер--Енрике
Хендо--Џерард-Спиро--Даунинг
----------Керол-----Суарез---------
Доколку нешто не иде како што треба на клупата ќе бидат Белами, Кајт и Макси, со Коатес, Кара, Шелви и Дони како бекап. Мислам дека ќе иде со слична тактика како против Евертон, воедно се надевам и успешна.
Колку утакмици си го гледал ?абе зошто Гастон Рамирез е толку ценет по форумиве на Ливерпул? Ретко да прочитав некој негативен коментар за него. Или стварно е добар или пак сите само на јутуб гледале и поима немаат туку само тресат зелени
Частам ако се случи тоа . Си стојам на зборот. Проблем е тоа што веројатноста да се случи е многу мала. Гвардиола ќе биде наследник на Фергусон најверојатно .