S
Ако се глупи нашиве да не му пратат покана за врскаАјдееееее Пеп си оди од Барса мора да го лапнеме, не за џабе ни се пушташе пред некој месец
Тој можи сегде да успее само ќе му треба многу време додека да направи таков костур и наметни таква филозофија. Така да јас не сум расположен да чекам уште 100 години. Ако можи да ја потсреди сегашнава игра и да подобри реализација добро ама да чекам тим да прави и да играме онаква игра не фала. Сакам нешто поедноставно со помалку пимплање и со пуцање од сите страни поткрепено со нафрлање како би можеле да срушиме секаква екипа и секаков бункер.Не верувам во Гвардиола, се надевам дека нема да дојде кај нас. Се додека не се покаже во помал клуб од Барселона каде не игра најдобриот играч на светот и каде од претходно не се вметнала филозофија како во Барса, нема да верувам во него...
Да се цитирам од пред неколку месеци . Ако ова се оствари сите ве частам .Синоќа сонував дека Гвардиола ќе го заменил Кени по некоја година и секогаш ќе сме ги тепале Манчестер каде тренер им бил Мурињо. Би било убаво овој мој сон да стане реалност.
ШО?Да се цитирам од пред неколку месеци . Ако ова се оствари сите ве частам .
Лукас Хендо мартинез Спиринг и Коуди.Ми се свиѓа ептен само без Лукас. Би го оставил Мартинез подефанзивно а место Лукас би го играл Хендерсон со Џерард. Така ем би учел занает ем би биле опасни офанзивно.
Ми се свиѓа ептен само без Лукас. Би го оставил Мартинез подефанзивно а место Лукас би го играл Хендерсон со Џерард. Така ем би учел занает ем би биле опасни офанзивно.
Мене па Џонсон повеќе ми се свиѓа. Лавеци е потежок карактер мислам дека и посебичен. Вака Џони има и јак шут а и центаршут. Убаво изглеа тимов ама не ми се верува дека ќе имаме голем буџет. Овие би коштале 100+Лукас Хендо мартинез Спиринг и Коуди.
А за напред ако иаме кеш ја го преферирам Лавеци наместо Адам џонсон, ама пошо неаме и незнам дали ке иаме за сето ова да го купиме Адам Џонсон е поефтина варијанта каде каде
Али Џерард Суарез Кавани и Лавеци е страшна комбинација јеботе