Фан Клуб: Интер

Богами овој Спасов све ги погодува утакмиците.. Пиша Рома-Наполи х и испадна х, пиша удинезе-лацио х и ќе видиме дали и таа ќе ја погоди ..

Богами овој Спасов све ги погодува утакмиците.. Пиша Рома-Наполи х и испадна х, пиша удинезе-лацио х и ќе видиме дали и таа ќе ја погоди ..
Не пиша Спасов, мислам Иосоно пиша...

И Аталанта-Виола X ќе биди..вчера на сите муја кажав Каљари X и ми се смееа..италјаните се мајстори за нерешени на крајот..гледаат кој како му треба и оп по 1 бод

Кастелаци - Маикон, Лусио, Ранокиа, Јуто, - Гуарин, Камби, Оби, - Алварез, Снајдер, Пацини

А Цезар кај е?
Иначе формацијава е топ. Мада шо јас појче сум за Поли, ама конкретно ова утакмица повеќе одговара Оби, да влегува бочно и да му нафрла на Пацини.

Добра формација, сега му е шанса на пацини да се докаже за да не јаде клоца во лето. Иначе дајте некое стримче на време да си фатам препартита :rolleyes:

Прво, некој има ли инфо Цезар кај е? До вчера немаше ништо дека е повреден...
Второ, стримови нека фрчат, што поскоро...

Ако победете сега, кој ќе биде 3 на табела, Вие или Лацио?

Цезар се повредил пред натпреваров, затоа го нема.

Ако победете сега, кој ќе биде 3 на табела, Вие или Лацио?

Ако Интер тепа со над 3 гола е трет на табела ради боље гол разлика

т.е. грешка... треба да тепа 20 гола разлика за да биде трет дека наполи е моментално на таа позиција по вчерашниот бод против Рома. :ROFLMAO:

Колку што знам јас, мислам дека меѓусебните дуели се гледа во Италија. Така да, ако имаме исто поени со Наполи и Лацио, трети ќе бидат Наполи, па ние, па Лацио.

Колку што знам јас, мислам дека меѓусебните дуели се гледа во Италија. Така да, ако имаме исто поени со Наполи и Лацио, трети ќе бидат Наполи, па ние, па Лацио.

т.е. грешка... треба да тепа 20 гола разлика за да биде трет дека наполи е моментално на таа позиција по вчерашниот бод против Рома. :ROFLMAO:
Во Англија само се гледа кој има боље гол разлика, кај нас е меѓусебен дуел.. значи ние ќе сме боље... бар до последно коло,играме со нив...

Така е DJ Krmak (y)

Се корегирав во предходниот пост, најбоље да искинеме се до крај а Наполи пак да киксне и воала.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom