Serie A 2011/2012

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    463
Статус
Затворена за нови мислења.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
за фановите на јувентус кои сакаат да пребаруваат мислења и глумат поштени нека си ги прочитаат бисерите пред утакмицата со милан на сан сиро и теориите на луцидниот секогаш кога ќе досудат пенал или кога милан е во негатива на полувреме.

за фановите на милан и на мота му беше поништен чист гол лани во клучната утакмица против милан (мада бе толку очигледен ко на мунтари и не дека нешто добри беа интер али пак не се знае шо ќе беше тоа) па никој не крена револуции околу тоа
Aбе што збориш бе против мене :icon_lol: Секогаш ама баш секогаш сметам дека милан мести кога добива пенали кои што не треба да се досудат..

С

сашенко

Гостин
за фановите на јувентус кои сакаат да пребаруваат мислења и глумат поштени нека си ги прочитаат бисерите пред утакмицата со милан на сан сиро и теориите на луцидниот секогаш кога ќе досудат пенал или кога милан е во негатива на полувреме.
Челинџ асептед.Ако имам нешто изедено гомна пред утакмицата го бришам акаунтов.Ако немам, спремен си да го избришеш ти?

.....................................................................................................................................................
Златен пребарувач на кајгана, ги наоѓа за секунда мислењата.Еве ја страната на темата каде почна маубетот дека Јуве пишувале за Барзаљи бољи од Силва :pos: и сличните срања кои демек ние сме ги збореле и почна целата работа на фан клуб Милан шо се расправав.И како и шо си реков тогаш, се е од коментарот со сликите на ОМФГИНЕЗНАМКАКОИДЕДАЉЕ и типот се заебаваше најверојатно :)

И Чекичу ке те поштедам од бришење на акаунтот, немам пишано ништо такво пред утакмицата :D а интересно, ја имам погодено x дека ке заврши :pos:

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Челинџ асептед.Ако имам нешто изедено гомна пред утакмицата го бришам акаунтов.Ако немам, спремен си да го избришеш ти?

.....................................................................................................................................................
Златен пребарувач на кајгана, ги наоѓа за секунда мислењата.Еве ја страната на темата каде почна маубетот дека Јуве пишувале за Барзаљи бољи од Силва :pos: и сличните срања кои демек ние сме ги збореле и почна целата работа на фан клуб Милан шо се расправав.И како и шо си реков тогаш, се е од коментарот со сликите на ОМФГИНЕЗНАМКАКОИДЕДАЉЕ и типот се заебаваше најверојатно :)

И Чекичу ке те поштедам од бришење на акаунтот, немам пишано ништо такво пред утакмицата :D а интересно, ја имам погодено x дека ке заврши :pos:
Aбе Сашенко од увек сум сакал да те прашам што ти е со петливе што ти играат на потписов ...

С

сашенко

Гостин
Aбе Сашенко од увек сум сакал да те прашам што ти е со петливе што ти играат на потписов ...
И тука најде на темава да ме цитираш и да ме прашаш за петлите? Како да не постои приватна порака или на профил да ме прашаш :pos:

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
И тука најде на темава да ме цитираш и да ме прашаш за петлите? Како да не постои приватна порака или на профил да ме прашаш :pos:
Малце да ја развеселиме темава хаха

Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
Дел Пиеро исто како Марадона од втора лига се врати со тимот во прва и освои титула :)

Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
Па и додека беа во втора лига земаа титула.
Па добро де,што ако земале титула додека биле во втора лига,јас зборам играше во тимот додека беше во втора лига се вратија во прва и освоија титула,капираш ?тоа е јако достигнување :)

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.572
Поени од реакции
6.701
Па добро де,што ако земале титула додека биле во втора лига,јас зборам играше во тимот додека беше во втора лига се вратија во прва и освоија титула,капираш ?тоа е јако достигнување :)
Па и да освоиш во серија б , не е мала работа. (y)

Leo Bonnie

Кад се врате скитнице
Член од
20 декември 2008
Мислења
4.481
Поени од реакции
5.562
Дел Пиеро исто како Марадона од втора лига се врати со тимот во прва и освои титула :)
И единствен фудбалер е кој има бидено најдобар стрелец во Серија Б и Серија А едно по друго ;)

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
оф мори мајко .... че ве пукам еј ... кога напишав пред утакмицата со милан мислев од почеток навака после секој пенал досуден за милан кога изигрававте жртви аман , не кој што како прогнозирал. и да од сите пенали на милан имаше само 2 спорни со болоња и тој со фиорентина на кој бај д веј изгуби милан 5 бода.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom