Serie A 2011/2012

• Креатор на темата Креатор на темата Kostic
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    463
Статус
Затворена за нови мислења.
Па и додека беа во втора лига земаа титула.

ќе си пукните од љубомора..........им фалеше уште таа во витрините и си ја освоија.......цареви се што сакаат си прават......глеј откажувај се од твоите со време или спремај си апаурини и лексилиуми наредните 15-20 години......

Пак почнавте бре? ... еми ај.

b869bc109870d80187818c9439d6b37b.jpg

Зашто била поделена? Како тоа прва лига поделена?
Тогаш немало една лига ко сега,поделени биле.

Се обединиле 1929/30та ако не грешам,прогуглај имаш на википедија ќе ти стане појасно.

Тогаш немало една лига ко сега,поделени биле.

Се обединиле 1929/30та ако не грешам,прогуглај имаш на википедија ќе ти стане појасно.
Нејќам да ми стане јасно, не буричкам во историјата, зашто кога некој друг се прави слеп при очи на поблиска историја, јас да барам од времето на Хитлер.
Ајде продужете, јас онака наминав.

Нејќам да ми стане јасно, не буричкам во историјата, зашто кога некој друг се прави слеп при очи на поблиска историја, јас да барам од времето на Хитлер.

Не се замарам ни ја со муабетиве,само те видов дека прашуваш и затоа ти пишав.

Патем нека си продолжат со навраќање во историјата не планирам да се вклучувам :)

К *ур те боли, битно Јуве има освоено Серија Б...

ќе си пукните од љубомора..........им фалеше уште таа во витрините и си ја освоија.......цареви се што сакаат си прават......глеј откажувај се од твоите со време или спремај си апаурини и лексилиуми наредните 15-20 години......

funny-gifs-nope.gif

Единсон Кавани дами и господа:cuc:

Добри голчиња даде наполи вечерва.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom