Сега си дојдов дома и официјално ја прочитав веста. Многу ми е жал што си оди, на сите че ни недостига. Фала му за се, како него нема да се роди тренер!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ednostavno mu se zdosadi na covekot,a na kogo i ne bi mu se zdosadilo so site ovie osvoeni tituli
ocekuvame tito da go povtori ova od pep![]()
Gracias Pep
![]()
Не да се прам паметен ама мислам дека беше очигледно после поразот на КласикоЛШ ако не освојат мислам дека ова ќе биди крај за Пеп
А дали го гледаше пресот ? Пеп истакна дека одлуката е донесена одамна, без разлика дали ќе се освои титула или не.Не да се прам паметен ама мислам дека беше очигледно после поразот на Класико
Со среќа понатаму Пеп!
Од тоа што сум те читал досега, знам дека не си глуп. Значи, или сосила се правиш глуп, или погрешно си разбрал.Зошто Пеп си отиде сега а не на крај на сезона?Нели ќе беше добро да си отидше со титула во купот?
Читај малце, Пеп ќе остане на клупата до крајот на сезоната, а од 01.07.2012 Тито ќе го замени.Зошто Пеп си отиде сега а не на крај на сезона?Нели ќе беше добро да си отидше со титула во купот?