Фан клуб: МЗТ Скопје

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.802
Поени од реакции
1.522
Тодоров: Нема сила што ќе ме спречи да ја водам екипата в недела во „Јане Сандански“ ...

http://www.mkd.mk/28464/sport/todorov-nema-sila-sto-ke-me-spreci-da-ja-vodam-ekipata-v-nedela/
"полесен потрес на мозокот и лекарска наредба за четиридневно тотално мирување...." :pos:

Мајко мила. Ова е срамно исто толку колку што е срамен инцидентот.

Не го оправдувам инцидентот но Тодоров беше погоден во грб и една минута не му беше ништо. Дури потоа реши да исценира дека има некаква "посериозна повреда".

Повторувам, не го оправдувам инцидентот, вакви работи не треба да се случуваат, и треба да бидат казнети подеднакво на двете страни.

Но имајте на ум дека ова беше една поголема симулација и јадење гомна од страна на (за жал на професијата) пристрасни новинари. Текстов е напишан како недајбоже човеков во кома да бил. Се со цел да се создаде нервоза.
--- надополнето: 27 април 2012 во 17:56 ---
Како и да е, се надевам конечно еднаш да гледам кошарка.
А не вакви Касандра филмови. И ова го мислам за обете страни.

Член од
13 септември 2008
Мислења
556
Поени од реакции
307
Па брат комуналци со тие портокаловите шалчиња да беа мајмуни со банани ќе маваа, да беа кучиња со коски ќе маваа ама они се комуналци и со канти маваат.
А пошто исто така се :vozbud:
--- надополнето: 26 април 2012 во 23:49 ---

Епа ќе морам да те поправам ја колку што памтам немаше забрана поради тоа што мечот се играше во организација на КФМ и Работнички и МЗТ добија драконски казни за инцидентите што се десија.
Значи домаќинот ги казнува гостите затоа што тој не бил способен безбедно да органира натпревар.
Fuck logic, it's KFM

а разлика од сеЉаци и селани.........да ми кажеш ти мене.....селаните мават со мотики а сељаците со........?:facepalm:
--- надополнето: 27 април 2012 во 18:06 ---
искрено, ова сето требашеда се игра за публиката која е прекрасна............но кога ке навлезе политика, мок, корупција........не ми се гледа клошарка.......за жал........се надевам и двете екипи ке не претстават во убаво светло во иднина......во Јадранската и БИБЛ.......таму да се јачат а не дома........тука се најјаки знаеме..........:confused:

Член од
19 август 2011
Мислења
38
Поени од реакции
23
Што бараше мајкати на тој дел, кај куров???
Пред се кој и да си се гледа дека си без воспитание ... нема врска. Таа реченица е напишана со иронија во врска со изјавата на комесарот "Што бараше Фрај на тој дел од теренот кај фановите не мзт". Па фанови на мзт имаше по цела сала ... никаде ли да не оди, на центарот ли да си стои. затоа и ова го напишав. смири си ги малку страстите и не вреѓај одма оти ние помирени сме со судбината дека кај вас ќе биде титулата не ни е многу проблем тоа ;):)

Cassaro

Паразит
Член од
15 февруари 2012
Мислења
3.314
Поени од реакции
10.341
Пред се кој и да си се гледа дека си без воспитание ... нема врска. Таа реченица е напишана со иронија во врска со изјавата на комесарот "Што бараше Фрај на тој дел од теренот кај фановите не мзт". Па фанови на мзт имаше по цела сала ... никаде ли да не оди, на центарот ли да си стои. затоа и ова го напишав. смири си ги малку страстите и не вреѓај одма оти ние помирени сме со судбината дека кај вас ќе биде титулата не ни е многу проблем тоа ;):)
Да ти се мочам во твојот мозок кој што има капацитет на 14 годишно напалено девојче по кур(можеби и тоа си , напален по кур , не си девојче сто посто). Помирен си бил ти , ма ме боли мене таквото со што си помирен. Уште еднаш се уверив во фактот дека сите вие што се наоѓате надвор во скопје ( а богами и некои екипи од скопје ) , пробаа да станат навивачи преку ден и тоа токму ради 2 работи , МЗТ и FAMILY AERODROM.Епа за жал и оваа проба ви беше ужас, осудена на неуспех уште на старт , но ми се допаѓа тоа што знаеш дека сепак на крајот ќе клекнеш на колена и ќе го земеш до грло.

Член од
6 октомври 2008
Мислења
1.884
Поени од реакции
2.088
Каква животиња е овој Ѓуров па тоа треба да се скине! :mad:
--- надополнето: 29 април 2012 во 20:49 ---
Нека е честита победава и одлично навивање на Фамилијата! Ајде идеме јако до крај.

Член од
2 февруари 2012
Мислења
186
Поени од реакции
104
Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
СИЛОВАЊЕ КАВАДАРЧАНИ СИЛОВАЊЕ :vozbud:
--- надополнето: 29 април 2012 во 22:15 ---
Еве го плачкото се јави. :pos:
Amir Abed
Ami defetivno sramota... Ne moze vishe taka! Kolku moze da kradat...

Kajgana Shop

На врв Bottom