Фан клуб: МЗТ Скопје

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.157
Поени од реакции
5.933
Со волку лоша реализација ни Овче Поле нема да го тепаме :facepalm:

Cuore |nter

inter4life
Член од
14 јануари 2010
Мислења
504
Поени од реакции
140
како мислите се сврте кон фемили? да им пререче нешто?

Член од
3 ноември 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
767
како мислите се сврте кон фемили? да им пререче нешто?
Кога ја даде тројката во последна секунда при крај на 1 четвртина се сврте према публиката, мислам дека тоа е делот со Family. Затоа прашав.

Ептен слабо, треба магија за 2 полувреме.

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.157
Поени од реакции
5.933
Очај....
31% за 2 поени.
Исто толку за 3.
Промашени 12 слободни фрлања.
Мијаиловиќ 3/14, Чековски 3/12 и 0/4 од слободни...

Катастрофа :tapp:

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
ЛЕлелеле ваква брука може и не сте доживеале досега. Види потсетете се на...не ми треба мене титула..:D

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Епа другари со 31 % шут,ниту Аба немаше да ја тепаме.До прекинот некако се држевме(10-9) ама откако се случи тоа што се случи паднавме и баш во 1ва четвртина ја изгубивме утакмицата.Сепак си имаме 2-1, овој пораз значи и враќање на земја, да не летаат, мора да се победат уште 2 утакмици за да се слави.Ацо се надевам дека не е посериозно повреден, и дека во Јане ќе им вратиме со иста мера.
Гечевски :cuc: Сам не држеше во игра додека можеше, ама се умори и место другите да се надоврзат на неговата игра, тие продолжија да играат слабо.

Член од
20 ноември 2011
Мислења
31
Поени од реакции
27
Ваква реализација Фени немале одамна, се што шутнаа влезе човече....:tapp:
Во однос на прекинот, колку што се сеќавам Марин кога беше погоден со рачката во Б.Т. после тоа игравме неколку натпревари без публика (нека ме поправи некој ако не е така) така да....очекувам соодветна казна од мизерната ни федерација

Член од
20 ноември 2011
Мислења
23
Поени од реакции
20
Сега е јасно дека Фрај сакаше да предизвика инцидент во претходната игра. Тие не можат во фер начин да се добие натпревар.

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Со пластична корпа го мавнале бе ејј.Колку треба да си сељак со пластична корпа да мавнеш.Поарно столче да му фрлеа.Пластична корпа....:facepalm:

Член од
15 февруари 2012
Мислења
794
Поени од реакции
633
Со пластична корпа го мавнале бе ејј.Колку треба да си сељак со пластична корпа да мавнеш.Поарно столче да му фрлеа.Пластична корпа....:facepalm:
Па брат комуналци со тие портокаловите шалчиња да беа мајмуни со банани ќе маваа, да беа кучиња со коски ќе маваа ама они се комуналци и со канти маваат.
А пошто исто така се сељаци очекувам и со мотики да почнат да маваат.
--- надополнето: 26 април 2012 во 23:49 ---
Ваква реализација Фени немале одамна, се што шутнаа влезе човече....:tapp:
Во однос на прекинот, колку што се сеќавам Марин кога беше погоден со рачката во Б.Т. после тоа игравме неколку натпревари без публика (нека ме поправи некој ако не е така) така да....очекувам соодветна казна од мизерната ни федерација
Епа ќе морам да те поправам ја колку што памтам немаше забрана поради тоа што мечот се играше во организација на КФМ и Работнички и МЗТ добија драконски казни за инцидентите што се десија.
Значи домаќинот ги казнува гостите затоа што тој не бил способен безбедно да органира натпревар.
Fuck logic, it's KFM

Член од
19 август 2011
Мислења
38
Поени од реакции
23
Значи пред да почнете да навредувате прво прашајте некој шо беше у салата да ви каже како било ... Дедо ми со брат ми седеа у блокот над клупата на мзт и над него т.е. над шипката стоеле околу 10-15 скопјани кои пред и после фрлањето на кантата мрмореле нешто меѓу себе ... не е битно. Кантата го погоди Ацо у рамо, он сиромавиот не знаеше што го погоди оти ич не го заболе ама кога виде дека е канта сакаше да паѓа па некако тешко му се виде и тоа си изоде до клупата и си седна па после за да биде поголема драмата од клупа седна на земја. Сто доктори го прегледаа .. ништо не му беше и тоа ама баш ич не вличаеше на утакмицата... аа да за малку ќе заборавев "Што бараше Ацо тодоров на тој дел, кај кантата" ??? :)

Kajgana Shop

На врв Bottom