Фан клуб: МЗТ Скопје

Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
Значи пред да почнете да навредувате прво прашајте некој шо беше у салата да ви каже како било ... Дедо ми со брат ми седеа у блокот над клупата на мзт
Брат ти е smokey_the_kid?
smokey_the_kid и richythekid :pos:
Kaко е да ке плачете во Јане.

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.296
Поени од реакции
7.023
Нема врска,школски другари :) Иначе ќе видиме во недела...

Член од
19 август 2011
Мислења
38
Поени од реакции
23
Како прво не сме браќа .. другари школски како шо ти кажа и он. А за у недела мислам дека нема потреба никој да плаче ако тепате вие 3-1 ако тепаме ние 2-2 и крај на приказната нели ? ;)

Член од
22 април 2009
Мислења
342
Поени од реакции
144
Александар Тодоров би можел да го пропушти неделниот меч меѓу МЗТ Скопје и Фени индустри како последица на ударот со пластична канта во главата во текот од првата четвртина од финалниот меч во Кавадарци. Врз кормиларот на „металците“ доцна синоќа биле извршени детални лекарски прегледи, по што му било препорачано целосно мирување во следните четири дена.

Деталните прегледи покажаа мал потрес на мозокот кај нашиот тренер, што е уште еден доказ за сериозноста на инцидентот. Тој сега ќе мора да мирува четири дена, па до последен момент нема да се знае дали Тодоров воопшто ќе може да го води тимот в недела“ - соопшти претседателот на МЗТ Скопје, Сашо Босилков.

Член од
15 февруари 2012
Мислења
794
Поени од реакции
633
Значи пред да почнете да навредувате прво прашајте некој шо беше у салата да ви каже како било ... Дедо ми со брат ми седеа у блокот над клупата на мзт и над него т.е. над шипката стоеле околу 10-15 скопјани кои пред и после фрлањето на кантата мрмореле нешто меѓу себе ... не е битно. Кантата го погоди Ацо у рамо, он сиромавиот не знаеше што го погоди оти ич не го заболе ама кога виде дека е канта сакаше да паѓа па некако тешко му се виде и тоа си изоде до клупата и си седна па после за да биде поголема драмата од клупа седна на земја. Сто доктори го прегледаа .. ништо не му беше и тоа ама баш ич не вличаеше на утакмицата... аа да за малку ќе заборавев "Што бараше Ацо тодоров на тој дел, кај кантата" ??? :)
Што бараше мајкати на тој дел, кај куров???

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.802
Поени од реакции
1.522
Александар Тодоров би можел да го пропушти неделниот меч меѓу МЗТ Скопје и Фени индустри како последица на ударот со пластична канта во главата во текот од првата четвртина од финалниот меч во Кавадарци. Врз кормиларот на „металците“ доцна синоќа биле извршени детални лекарски прегледи, по што му било препорачано целосно мирување во следните четири дена.

Деталните прегледи покажаа мал потрес на мозокот кај нашиот тренер, што е уште еден доказ за сериозноста на инцидентот. Тој сега ќе мора да мирува четири дена, па до последен момент нема да се знае дали Тодоров воопшто ќе може да го води тимот в недела“ - соопшти претседателот на МЗТ Скопје, Сашо Босилков.
Не ми е јасно како може човек да добие потрес на мозокот со удар од канта во рамо.

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.802
Поени од реакции
1.522
Ете така. А поради тоа што беше физички нападнат Фрај вие си поминавте без никаква казна.

Титулата ви е доделена уште пред да почне првенството. Проект на владата на република Македонија.

Наместени казни, наштимани судии, и театарски представи.

Никој нема да ви ја честита победата и ке останете запаметени како исценирана квази-екипа, проект. На Работнички нема што да му се замери (освен тоа што плачеа Докузовски и Симиќ дека бил кошот многу висок, ете гледаш како тие работи остануваат да траат).

Но ова со вас отвара нова димензија каква што немало досега во поглед на корупцијата.

И да, сеуште никој не ми одговори како е медицински возможно човек да добие потрес на мозокот со удар во рамо? :) Ц ц ц ц резил....

Резил.

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
Ете така. А поради тоа што беше физички нападнат Фрај вие си поминавте без никаква казна.

Титулата ви е доделена уште пред да почне првенството. Проект на владата на република Македонија.

Никој нема да ви ја честита победата и ке останете запаметени како исценирана квази-екипа, проект. На Работнички нема што да му се замери (освен тоа што плачеа Докузовски и Симиќ дека бил кошот многу висок, ете гледаш како тие работи остануваат да траат).

Но ова со вас отвара нова димензија каква што немало досега во поглед на корупцијата.

И да, сеуште никој не ми одговори како е медицински возможно човек да добие потрес на мозокот со удар во рамо? :) Ц ц ц ц резил....

Резил.
абе чушкар го пипна некој фрај или сам се фрли во публика ... пореално ќе изгледаше сам да си бапне бокс.

Член од
15 февруари 2012
Мислења
794
Поени од реакции
633

Резил.
-Како беше физички нападнат? Бокс попи? шамар? или само беше одбутнат? ти у сала да не беше да видиш, или виде на некоја HD репетиција од дома или едноставно слушна тоа што ти рекле.
-Ме здоболе долниов дали ќе ми ја честита победата (МЗТ уште не ја освоил титулата па да ми ја честита некој).
-Значи треба да е Фени среќен што се доигра натпреварот, пошто според пропозиции ако има прекин подолг од 20 минути тогаш се доигрува утакмицата друг ден пред празни трибини, како што беше МЗТ-Лирија читај малце информирај се не цвикај само.
-Еве коа више напна ја ќе ти одговорам дека е медицински можно да добиеш потрес на мозок и од ластик, можеш да добиеш потрес на мозок и при брцање прст во око ако повеќе сакаш да се информираш прашај некој невролог или гуглај.

Член од
3 ноември 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
767

Резил.
Како тоа е доделена титулата? Објасни те молам, не можам јас да сфатам.

Знаеш ли дека МЗТ на мечот со Лирија ја испразни салата, натпреварот се доигра еден ден покасно и после тоа дербито против Работнички се играше пред празни трибини, а инцидентот беше 10 пати помал. Не запалка, не паричка, пази пластична канта го погодила трењерот на противничката екипа. И уште силни се правите. А бе у ахилова тетива да го погоди, мора да има реакција, мораше натпреварот да биде прекинат. Кој беше вчера наместен? Зошто тогаш вашиот трењер се извини на Тодоров? Знаеше ли какви реакции ќе имаше ако ова се случеше во Јане? Веднаш ќе ја напуштевте салата и ќе искочевте со реакција дека имало обид за убиство.

По сите правила натпреварот требаше да биде прекинат и да се доигра денес пред празни трибини. Еве погледни статистика и ќе забележиш дека Фени разликата ја направи токму после инцидентот, МЗТ скоро и да не играше. Погледни како завршија 3 и 4 четвртина, ќе ти стане јасно.

Ви се остварија вашите црни сценарија, како што беше најавувано. Свесно беше избран термин кој не може да биде покриен со ТВ пренос. Се исполнија најавите дека МЗТ живи нема да излезат во Кавадарци. Почнавте да се занимавате со ниски удари, удари кои не доликуваат на голема екипа и почавте да создавате алиби за евентуалниот ваш неуспех уште пред да почне серијата. Бевте разочарани, па после бевте лути, сега може и да се повлечете од финале поради казната од КФМ. Едно да ви биде јасно не заслужувате ни трумка респект за ваквиот однос!

Кој кому прогледа низ прсти? Зошто Соколов не беше казнет, иако според сите правила требаше да одмара? Дали Фрај беше повреден, удрен, мавнат со тврд предмет или одеше свесно кон инцидент?

Во финалето на Купот изгубивте поштено, па пак ви беа други криви. И сега исто создавате алиби, кои нема да ви поминат. Со среќа во Јане Сандански!

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.157
Поени од реакции
5.933
А што ќе кажат Кавадарчани за овој инцидент:

Зошто во трета четвртина беше запален факел на половината на која напаѓаше МЗТ, и подоцна ФРЛЕН кон кошот на МЗТ со што се направи голем облак во тој дел и го обви кошот на МЗТ. Не знам играчите колку можеа да го видат, ама ние гледачите што го следевме натпреварот преку стрим - ВООПШТО не го гледавме кошот.

Kajgana Shop

На врв Bottom