Ја имаше денес на телевизија на канал 5 пЉусПа овие сељаците од Канал 5 пренос не даваат
До сега даваја преноси, ама на последните 2 меча нема..
Предходниот го гледав на стрим, ама не е тоа што треба да е. Кочи едно друго, на ТВ е друго..
Ја имаше ????Ја имаше денес на телевизија на канал 5 пЉус
Minatata utakmica vo jane koga vi dade 26 poeni milo ti bese ?? A lani koga igrase za MZT koga davase po 20 poeni milo ti bese ?? Kreten...Ах што ми е мило Кире што кошот неможеше да го погоди ...
Дилајдо една Кире за мене е најдобриот центар моментално во Македонија , тоа го пишав зошто дечкото знае каде му се првите чекори во кошарката и треба да размисли дали ќе дава по 30 коша против МЗТ .... а ти не биди дете и не користи такви изрази зошто само ќе се види колку си прост .Minatata utakmica vo jane koga vi dade 26 poeni milo ti bese ?? A lani koga igrase za MZT koga davase po 20 poeni milo ti bese ?? Kreten...
Што логика имаш, тешко тебе... Ако играл во Мзт, да не треба да ве поштеди сега?? Нели гледаш насекаде во било кој спорт играчите се најмотивирани кога играат против својот бивш клуб.Дилајдо една Кире за мене е најдобриот центар моментално во Македонија , тоа го пишав зошто дечкото знае каде му се првите чекори во кошарката и треба да размисли дали ќе дава по 30 коша против МЗТ .... а ти не биди дете и не користи такви изрази зошто само ќе се види колку си прост .
Не реков да не поштеди , кошарката е колективен спорт и неможе он одеднаш да добива сила и во една четвртина да даде 23 коша . А тоа што викаш дека играчите се најмотивирани коа играат против поранешен клуб е ради секад што не биле у добри односи , а колку што знам јас Кире и Мзт секад биле во одлични односи така да .. и не ми се возвраќа повеќе ние ќе си креваме титула за друго ич не ми чуе .Што логика имаш, тешко тебе... Ако играл во Мзт, да не треба да ве поштеди сега?? Нели гледаш насекаде во било кој спорт играчите се најмотивирани кога играат против својот бивш клуб.
Е добро де, му тргна шутот тогаш и даде 23 поени. И што? Да не не смее? Или дека игра против бившиот негов клуб треба да ни попушта и да дава максимум по 10 поени на утакмица?Не реков да не поштеди , кошарката е колективен спорт и неможе он одеднаш да добива сила и во една четвртина да даде 23 коша . А тоа што викаш дека играчите се најмотивирани коа играат против поранешен клуб е ради секад што не биле у добри односи , а колку што знам јас Кире и Мзт секад биле во одлични односи така да .. и не ми се возвраќа повеќе ние ќе си креваме титула за друго ич не ми чуе .
Еј па јас (потајно) сакам последната во Јане да се игра....да грми!Штета што им лупнаа казна на Фени, иначе наши поише ќе имаше у сала
Добра утакмица се на се, Гечевски си покажа дека е број 1 играч во првенството и дека он ја прави разликата.И без него бевме добри, се држевме,ама он кога влезе се се реши.
Овие од КФМ ни лупнале казна од 20тина илјади денари,ама мислам дека доколку се играше во јане последната утакмица(а може и ќе се игра, недај боже) ќе се срушеше салата не казни нова сала ќе градеа за идната сезона
боље тепајте си у кавадарци,да не ве згрмат тукаЕј па јас (потајно) сакам последната во Јане да се игра....да грми!