Фан клуб: МЗТ Скопје

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Какво навивање .... :eek: А иначе продолжете вака да го нервирате Ѓуров, ако се смее и се прави мајмун, многу се нервира :D

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.339
Поени од реакции
5.370
На утакмицата шо се играше во Кавадарци, од то шо видов на стримот на КФМ шо беше ве лажеа како деца мали :D
Многу добра игра на Фени на тој меч, кај МЗТ тогаш само Гечевски играше другите ги немаше...
Си ја сватија добро работата играчите од Фени и реков денес ќе одат на брејк ама ништо :D
Ги згазивте сега вие, му вративте за поразот во Кавадарци...
Според резултатот, слабо изиграл Фени, не дал ни 60 коша :tapp:

Па овие сељаците од Канал 5 пренос не даваат :гомце:
До сега даваја преноси, ама на последните 2 меча нема..
Предходниот го гледав на стрим, ама не е тоа што треба да е. Кочи едно друго, на ТВ е друго..

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.985
Поени од реакции
74.052
Па овие сељаците од Канал 5 пренос не даваат :гомце:
До сега даваја преноси, ама на последните 2 меча нема..
Предходниот го гледав на стрим, ама не е тоа што треба да е. Кочи едно друго, на ТВ е друго..
Ја имаше денес на телевизија на канал 5 пЉус :icon_mrgr:

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.339
Поени од реакции
5.370
Ја имаше денес на телевизија на канал 5 пЉус :icon_mrgr:
Ја имаше ???? :eek:
Пуууу да му е*ам мајката :mad:
Па нигде не кажаја дека ќе има пренос :confused:
И на ФБ страната на МЗТ едни дечки прашваја дали ќе има пренос и овие му кажаја НЕ !
Криво ми е...

Член од
8 јануари 2012
Мислења
1.170
Поени од реакции
2.635
Minatata utakmica vo jane koga vi dade 26 poeni milo ti bese ?? A lani koga igrase za MZT koga davase po 20 poeni milo ti bese ?? Kreten...
Дилајдо една Кире за мене е најдобриот центар моментално во Македонија , тоа го пишав зошто дечкото знае каде му се првите чекори во кошарката и треба да размисли дали ќе дава по 30 коша против МЗТ .... а ти не биди дете и не користи такви изрази зошто само ќе се види колку си прост .

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Дилајдо една Кире за мене е најдобриот центар моментално во Македонија , тоа го пишав зошто дечкото знае каде му се првите чекори во кошарката и треба да размисли дали ќе дава по 30 коша против МЗТ .... а ти не биди дете и не користи такви изрази зошто само ќе се види колку си прост .
Што логика имаш, тешко тебе...:facepalm: Ако играл во Мзт, да не треба да ве поштеди сега?? Нели гледаш насекаде во било кој спорт играчите се најмотивирани кога играат против својот бивш клуб.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
1.170
Поени од реакции
2.635
Што логика имаш, тешко тебе...:facepalm: Ако играл во Мзт, да не треба да ве поштеди сега?? Нели гледаш насекаде во било кој спорт играчите се најмотивирани кога играат против својот бивш клуб.
Не реков да не поштеди , кошарката е колективен спорт и неможе он одеднаш да добива сила и во една четвртина да даде 23 коша . А тоа што викаш дека играчите се најмотивирани коа играат против поранешен клуб е ради секад што не биле у добри односи , а колку што знам јас Кире и Мзт секад биле во одлични односи така да .. и не ми се возвраќа повеќе ние ќе си креваме титула за друго ич не ми чуе .

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Леле газење , газење вчера , незнаеа кај да се свртат . А у сала имаше 1200 степени , кога излегов ко ја да сум играл баскет .
Браво за моците на паркетот , браво за фемили .
Сеа таму да им ја земеме титулата и нека се чешаат .

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.157
Поени од реакции
5.933
Не реков да не поштеди , кошарката е колективен спорт и неможе он одеднаш да добива сила и во една четвртина да даде 23 коша . А тоа што викаш дека играчите се најмотивирани коа играат против поранешен клуб е ради секад што не биле у добри односи , а колку што знам јас Кире и Мзт секад биле во одлични односи така да .. и не ми се возвраќа повеќе ние ќе си креваме титула за друго ич не ми чуе .
Е добро де, му тргна шутот тогаш и даде 23 поени. И што? Да не не смее? Или дека игра против бившиот негов клуб треба да ни попушта и да дава максимум по 10 поени на утакмица?

Кошарката (како и сите останати екипни спортови) е БИЗНИС. Кој те плаќа - за тој ќе играш. А не за тој кај што си растел....
Него му е работа да дава кошеви. Ако не дава - нема ни да го плаќаат. А тоа сигурно не е во негова корист.

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Штета што им лупнаа казна на Фени, иначе наши поише ќе имаше у сала :)
Добра утакмица се на се, Гечевски си покажа дека е број 1 играч во првенството и дека он ја прави разликата.И без него бевме добри, се држевме,ама он кога влезе се се реши.
Овие од КФМ ни лупнале казна од 20тина илјади денари,ама мислам дека доколку се играше во јане последната утакмица(а може и ќе се игра, недај боже) ќе се срушеше салата не казни нова сала ќе градеа за идната сезона :)

LeoMessi10

Lionel Andress Messi
Член од
12 април 2008
Мислења
2.316
Поени од реакции
268
Штета што им лупнаа казна на Фени, иначе наши поише ќе имаше у сала :)
Добра утакмица се на се, Гечевски си покажа дека е број 1 играч во првенството и дека он ја прави разликата.И без него бевме добри, се држевме,ама он кога влезе се се реши.
Овие од КФМ ни лупнале казна од 20тина илјади денари,ама мислам дека доколку се играше во јане последната утакмица(а може и ќе се игра, недај боже) ќе се срушеше салата не казни нова сала ќе градеа за идната сезона :)
Еј па јас (потајно) сакам последната во Јане да се игра....да грми!

Kajgana Shop

На врв Bottom