Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Која штета за дечкото, го заборавил билетот од финалето во панталоните и еве што се случило со него :(
295022_298927663517737_125036754240163_692713_762435057_n.jpg

Детево е на проба во Ливерпул ми се гледа дека има потенцијал.Бил на проба и во Монако.Се вика Joel Pohjanpalo и има 17 години..

И еве го со хет-трик за само 3 минути..

Ајдееееее Пеп си оди од Барса :) мора да го лапнеме, не за џабе ни се пушташе пред некој месец :vozbud: :P

Ајдееееее Пеп си оди од Барса :) мора да го лапнеме, не за џабе ни се пушташе пред некој месец :vozbud: :P

Ако се глупи нашиве да не му пратат покана за врска :LOL:

Загреани сте ? Пеп иде охоо ерата со титули започнува :vozbud:
ЧЕ НЕЗНАЈМЕ КАЈ НИ Е КРАЈОТ :pipi:
До вчера се жалевме дека титула неможеме да освоиме сеа па ќе неможеме да престанме (y)

Чисто се сомневам, ама нема да ми смета да се надевам на таков "трансфер"

Не верувам во Гвардиола, се надевам дека нема да дојде кај нас. Се додека не се покаже во помал клуб од Барселона каде не игра најдобриот играч на светот и каде од претходно не се вметнала филозофија како во Барса, нема да верувам во него...

Не верувам во Гвардиола, се надевам дека нема да дојде кај нас. Се додека не се покаже во помал клуб од Барселона каде не игра најдобриот играч на светот и каде од претходно не се вметнала филозофија како во Барса, нема да верувам во него...
Тој можи сегде да успее само ќе му треба многу време додека да направи таков костур и наметни таква филозофија. Така да јас не сум расположен да чекам уште 100 години. Ако можи да ја потсреди сегашнава игра и да подобри реализација добро ама да чекам тим да прави и да играме онаква игра не фала. Сакам нешто поедноставно со помалку пимплање и со пуцање од сите страни поткрепено со нафрлање како би можеле да срушиме секаква екипа и секаков бункер.

Ако го носи Меси со него може, ако не кој го врти.

Синоќа сонував дека Гвардиола ќе го заменил Кени по некоја година и секогаш ќе сме ги тепале Манчестер каде тренер им бил Мурињо. Би било убаво овој мој сон да стане реалност.
Да се цитирам од пред неколку месеци :cool:. Ако ова се оствари сите ве частам :icon_mrgr:.

390532_Liverpool.jpg

Ми се свиѓа ептен само без Лукас. Би го оставил Мартинез подефанзивно а место Лукас би го играл Хендерсон со Џерард. Така ем би учел занает ем би биле опасни офанзивно.

Ми се свиѓа ептен само без Лукас. Би го оставил Мартинез подефанзивно а место Лукас би го играл Хендерсон со Џерард. Така ем би учел занает ем би биле опасни офанзивно.

Лукас Хендо мартинез Спиринг и Коуди.
А за напред ако иаме кеш ја го преферирам Лавеци наместо Адам џонсон, ама пошо неаме и незнам дали ке иаме за сето ова да го купиме Адам Џонсон е поефтина варијанта каде каде

Али Џерард Суарез Кавани и Лавеци е страшна комбинација јеботе:)

Достате бе со Кавани аман. Зошто ни е глауч во екипа...........
Фалкао>>>>>>>>>>> Кавани
Па и Керол подобро ќе го играм напред неголи диносаурусот уругвајски
--- надополнето: 27 април 2012 во 20:27 ---

images

Лукас Хендо мартинез Спиринг и Коуди.
А за напред ако иаме кеш ја го преферирам Лавеци наместо Адам џонсон, ама пошо неаме и незнам дали ке иаме за сето ова да го купиме Адам Џонсон е поефтина варијанта каде каде

Али Џерард Суарез Кавани и Лавеци е страшна комбинација јеботе:)
Мене па Џонсон повеќе ми се свиѓа. Лавеци е потежок карактер мислам дека и посебичен. Вака Џони има и јак шут а и центаршут. Убаво изглеа тимов ама не ми се верува дека ќе имаме голем буџет. Овие би коштале 100+

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom