Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
S

Stivie G

Гостин
Која штета за дечкото, го заборавил билетот од финалето во панталоните и еве што се случило со него :(
295022_298927663517737_125036754240163_692713_762435057_n.jpg

jyvation

Пургер
Член од
4 ноември 2009
Мислења
2.156
Поени од реакции
2.755
Детево е на проба во Ливерпул ми се гледа дека има потенцијал.Бил на проба и во Монако.Се вика Joel Pohjanpalo и има 17 години..

И еве го со хет-трик за само 3 минути..

Г

Гучи

Гостин
Ајдееееее Пеп си оди од Барса :) мора да го лапнеме, не за џабе ни се пушташе пред некој месец :vozbud: :P

Ставре од Швицарска

Желба по титула :D
Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
Ајдееееее Пеп си оди од Барса :) мора да го лапнеме, не за џабе ни се пушташе пред некој месец :vozbud: :P
Ако се глупи нашиве да не му пратат покана за врска :LOL:

Загреани сте ? Пеп иде охоо ерата со титули започнува :vozbud:
ЧЕ НЕЗНАЈМЕ КАЈ НИ Е КРАЈОТ :pipi:
До вчера се жалевме дека титула неможеме да освоиме сеа па ќе неможеме да престанме (y)

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Чисто се сомневам, ама нема да ми смета да се надевам на таков "трансфер"

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Не верувам во Гвардиола, се надевам дека нема да дојде кај нас. Се додека не се покаже во помал клуб од Барселона каде не игра најдобриот играч на светот и каде од претходно не се вметнала филозофија како во Барса, нема да верувам во него...

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.705
Поени од реакции
11.941
Не верувам во Гвардиола, се надевам дека нема да дојде кај нас. Се додека не се покаже во помал клуб од Барселона каде не игра најдобриот играч на светот и каде од претходно не се вметнала филозофија како во Барса, нема да верувам во него...
Тој можи сегде да успее само ќе му треба многу време додека да направи таков костур и наметни таква филозофија. Така да јас не сум расположен да чекам уште 100 години. Ако можи да ја потсреди сегашнава игра и да подобри реализација добро ама да чекам тим да прави и да играме онаква игра не фала. Сакам нешто поедноставно со помалку пимплање и со пуцање од сите страни поткрепено со нафрлање како би можеле да срушиме секаква екипа и секаков бункер.

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Ако го носи Меси со него може, ако не кој го врти.

S

Stivie G

Гостин
Синоќа сонував дека Гвардиола ќе го заменил Кени по некоја година и секогаш ќе сме ги тепале Манчестер каде тренер им бил Мурињо. Би било убаво овој мој сон да стане реалност.
Да се цитирам од пред неколку месеци :cool:. Ако ова се оствари сите ве частам :icon_mrgr:.

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Ми се свиѓа ептен само без Лукас. Би го оставил Мартинез подефанзивно а место Лукас би го играл Хендерсон со Џерард. Така ем би учел занает ем би биле опасни офанзивно.

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Ми се свиѓа ептен само без Лукас. Би го оставил Мартинез подефанзивно а место Лукас би го играл Хендерсон со Џерард. Така ем би учел занает ем би биле опасни офанзивно.
Лукас Хендо мартинез Спиринг и Коуди.
А за напред ако иаме кеш ја го преферирам Лавеци наместо Адам џонсон, ама пошо неаме и незнам дали ке иаме за сето ова да го купиме Адам Џонсон е поефтина варијанта каде каде

Али Џерард Суарез Кавани и Лавеци е страшна комбинација јеботе:)

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.705
Поени од реакции
11.941
Достате бе со Кавани аман. Зошто ни е глауч во екипа...........
Фалкао>>>>>>>>>>> Кавани
Па и Керол подобро ќе го играм напред неголи диносаурусот уругвајски
--- надополнето: 27 април 2012 во 20:27 ---

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Лукас Хендо мартинез Спиринг и Коуди.
А за напред ако иаме кеш ја го преферирам Лавеци наместо Адам џонсон, ама пошо неаме и незнам дали ке иаме за сето ова да го купиме Адам Џонсон е поефтина варијанта каде каде

Али Џерард Суарез Кавани и Лавеци е страшна комбинација јеботе:)
Мене па Џонсон повеќе ми се свиѓа. Лавеци е потежок карактер мислам дека и посебичен. Вака Џони има и јак шут а и центаршут. Убаво изглеа тимов ама не ми се верува дека ќе имаме голем буџет. Овие би коштале 100+

Kajgana Shop

На врв Bottom