Tип на денот (Читај правила во прв пост)

Mjolnir

Духот на рамковниот договор
Член од
12 декември 2011
Мислења
1.967
Поени од реакции
1.867
Друже те пратим ги искина бравос него ако не тајна колку пари ставаш на овја дека глеам све се претежно со помали коефиценти
Ќе бидам искрен во две низи(значи неколку дена по ред) ставав по илјада денари дневно. Тоа беа деновите кога ги промашував :) Сега имам низа од 4 по ред погодено немам ставено ни денар... така да предупредувам дека иако ги мислам и ги анализирам типовиве,гледам да е околу 2 коефициент затоа што мислам дека нема смисла да се кладиш ако не е добивката барем дупло од вложеното, ги ставам пред се за забава и оставам на вас дали ќе ставате пари или не :)

Член од
20 јули 2009
Мислења
865
Поени од реакции
600
Volun-Shaktar 2 1.35
Wigan-Newcastle X2 1.36
Sunderland-Bolton 1X 1.20
Arbroath-Stenhousemir 1X 1.28
Toulouse-Montpellier X2 1.37
FC Brasov-Dinamo Buc. X2 1.29

квота 4.98...јес да е малце али сакам на сигурно да фатам бар нешто :D Ќе испадне ли што мислите ? :)

Тишка

Кротитељ
Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.953
Поени од реакции
9.582
Volun-Shaktar 2 1.35
Wigan-Newcastle X2 1.36

квота 4.98...јес да е малце али сакам на сигурно да фатам бар нешто :D Ќе испадне ли што мислите ? :)
овие двете се многу ризични утакмици мој совет да не играш против тиови кои се борат за опстанок тие сега играат како шо треба а цела сезона спијат :)

Donald Sikert

Jane Vitington
Член од
28 ноември 2008
Мислења
8.283
Поени од реакции
5.614
Volun-Shaktar 2 1.35
Wigan-Newcastle X2 1.36

Јас не би го играл Болтон 1Х. За 1.2 не вреди. Виде што се случи Астон Вила - Болтон. Отсекогаш мотивот опстанок е многу силен.

Скокни ја , барај друга за 1.20. Ете го Интер Чезена на пример е толку.

Дури и за Монпење не сум убеден, и јас би го скокнал и него.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.920
Поени од реакции
41.887
Histon - Hyde 2 ili da idam da ja smenam za Benfika 2 oti ovaj glupako od oblozuvalnicata namerno mi ja vnesel taa. :mad:

LaChupacabraLoca

jedi master
Член од
13 октомври 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
5.063
Сериа Б

Верона - Емполи

Не ми се допаѓа коеф за победа на Верона ,ми мирише на стапица , па одам со алтернатвен тип. Емполи денес ќе биде без неколу играчи пред се одбраната ќе им биде доста ослабена бидејќи Мори , Винци , Тонели кои се дефанзивци нема да настапа т , па клучен играч од средниот ред Лазари нема да настапи како и двојца стандардни офанзивци Димитру и Сапонара. Верона е без Бјеланович клучен напаѓач , меѓутоа оваа екиап игра доста добро и гони директен пласман во Сериа А , офанзивната игра им е карактеристика на оваа екипа.
Офанзивната формација на Верона во комбинација со изотаноците од Емполи мислам дека ќе го направат овој тип добитен.

Тип : Верона дава гол во двете пол @ 2.70 влог : 3/10

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Histon - Hyde 2 ili da idam da ja smenam za Benfika 2 oti ovaj glupako od oblozuvalnicata namerno mi ja vnesel taa. :mad:
Овие Hyde секако ке завршат први .. а Histon се на само -2 од зоната за испаѓање ова е последно коло , им одговара и нерешено со тоа што третиот од долу игра со екипа која со победа ке си осигура место во плејофот бидејќи сите што се пред нив играат на гостински терен.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Ќе бидам искрен во две низи(значи неколку дена по ред) ставав по илјада денари дневно. Тоа беа деновите кога ги промашував :) Сега имам низа од 4 по ред погодено немам ставено ни денар... така да предупредувам дека иако ги мислам и ги анализирам типовиве,гледам да е околу 2 коефициент затоа што мислам дека нема смисла да се кладиш ако не е добивката барем дупло од вложеното, ги ставам пред се за забава и оставам на вас дали ќе ставате пари или не :)
Ај јас те пратев и ги додадов Монако 2ка и 2 утакмици од холаднска втора 3+

Man-ce-ster

fanatic
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.524
Поени од реакции
707
Австри Виена 1 . Со голема веројатност...

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.761
Поени од реакции
8.020
Sedan - Guingamp - 1
Sparta Prague - Olomouc - 1
Verona - Empoli - 1
Nantes - Amiens - 1