- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 6.967
- Поени од реакции
- 9.596
Agos Ducato Lucca -Taranto Cras Basket
Taranto
61,5+ 4/10
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Војводина му дише на Раднички во вратЈас не одиграв денеска ништо за среќа,ќе ме бутнеше Војводина,бев сигурен во кецот...
--- надополнето: 26 април 2012 во 00:01 ---
Не беше лош коефицентот,мада јас повеќе ќе се ослонував на тоа дека Раднички им дише во врат за третото место и излез во Европа...
И ја овие вака ги мислам, ама уште две да се сврзе нешто...A.Bilbao 3+
A.Madrid 3+
66 - 72Agos Ducato Lucca -Taranto Cras BasketTaranto61,5+ 4/10
Metalurg Skopje - Vardar Pro 1 @ 1.65
Плеј офф од лигата, каде разигруваат за титула..
Оваа година во лигата прв пат се среќаваат овие 2 екипи, пред некоја недела Металург и Вардар играа во финалето на СЕХА лигата во Загреб каде поуспешен беше Вардар со 3 гола. Оваа утакмица се игра во Автокоманда, на свој паркет ќе игра Металург, до сега и двата тима се без кикс и ги имаат сите утакмици добиено. Металург не вервам да си дозволи нов пораз од Вардар за само 15 дена. Металург е поквалитетен тим и денес очекувам да ги порази Вардар...
Feni Industries - MZT Skopje 1 @ 1.60
Дојде денот кога Фени конечно ќе игра на свој паркет во борбата за титулата..
МЗТ има предност од 2:0 и е блиску до титула, по подобриот меѓусебен дуел МЗТ тргна со предност од 1:0, а минатата недела ги тепа и во Јане Сандански тесно од 2 поени над Фени (иако очекував дека ќе тепа поубедниво). На Фени единствена цел им остана само оваа титула, откако предходно го загубија купот - финалето токму од МЗТ, а во саботата во 1/2 финалето отпаднаја од Левски во БИБЛ лигата, а со тоа и не ја одбранија титулата од минатата година...
Фени нема лесно да се предаде, така очекувам оваа утакмица на свој терен да ја добијат...
квота 2.64