Друже те пратим ги искина бравос него ако не тајна колку пари ставаш на овја дека глеам све се претежно со помали коефиценти
Ќе бидам искрен во две низи(значи неколку дена по ред) ставав по илјада денари дневно. Тоа беа деновите кога ги промашував Сега имам низа од 4 по ред погодено немам ставено ни денар... така да предупредувам дека иако ги мислам и ги анализирам типовиве,гледам да е околу 2 коефициент затоа што мислам дека нема смисла да се кладиш ако не е добивката барем дупло од вложеното, ги ставам пред се за забава и оставам на вас дали ќе ставате пари или неДруже те пратим ги искина бравос него ако не тајна колку пари ставаш на овја дека глеам све се претежно со помали коефиценти
овие двете се многу ризични утакмици мој совет да не играш против тиови кои се борат за опстанок тие сега играат како шо треба а цела сезона спијатVolun-Shaktar 2 1.35
Wigan-Newcastle X2 1.36
Sunderland-Bolton 1X 1.20
Arbroath-Stenhousemir 1X 1.28
Toulouse-Montpellier X2 1.37
FC Brasov-Dinamo Buc. X2 1.29
квота 4.98...јес да е малце али сакам на сигурно да фатам бар нешто Ќе испадне ли што мислите ?
Јас не би го играл Болтон 1Х. За 1.2 не вреди. Виде што се случи Астон Вила - Болтон. Отсекогаш мотивот опстанок е многу силен.Volun-Shaktar 2 1.35
Wigan-Newcastle X2 1.36
Sunderland-Bolton 1X 1.20
Arbroath-Stenhousemir 1X 1.28
Toulouse-Montpellier X2 1.37
FC Brasov-Dinamo Buc. X2 1.29
квота 4.98...јес да е малце али сакам на сигурно да фатам бар нешто Ќе испадне ли што мислите ?
Овие Hyde секако ке завршат први .. а Histon се на само -2 од зоната за испаѓање ова е последно коло , им одговара и нерешено со тоа што третиот од долу игра со екипа која со победа ке си осигура место во плејофот бидејќи сите што се пред нив играат на гостински терен.Histon - Hyde 2 ili da idam da ja smenam za Benfika 2 oti ovaj glupako od oblozuvalnicata namerno mi ja vnesel taa.
Ај јас те пратев и ги додадов Монако 2ка и 2 утакмици од холаднска втора 3+Ќе бидам искрен во две низи(значи неколку дена по ред) ставав по илјада денари дневно. Тоа беа деновите кога ги промашував Сега имам низа од 4 по ред погодено немам ставено ни денар... така да предупредувам дека иако ги мислам и ги анализирам типовиве,гледам да е околу 2 коефициент затоа што мислам дека нема смисла да се кладиш ако не е добивката барем дупло од вложеното, ги ставам пред се за забава и оставам на вас дали ќе ставате пари или не