- Член од
- 1 април 2012
- Мислења
- 212
- Поени од реакции
- 549
Ич не е смешно, туку жално е.250 иљади еврича за три врби бе Е не можам повеќе...
Ич не е смешно, туку жално е.250 иљади еврича за три врби бе Е не можам повеќе...
Осмели се. Насади врба.И ти си Македонија!
И ти си жална врба!
Остваруваме, три врби во Вардар!Осмели се. Насади врба.
Финансиска поддршка во вид на кредит за самофинансирање за секој што ќе насади три врби во својот двор!Остваруваме, три врби во Вардар!
Некој гледа обична жичка, некој гледа врби.Финансиска поддршка во вид на кредит за самофинансирање за секој што ќе насади три врби во својот двор!
Сарказам или..?Ај бидете озбилни, скоро цела страна на форум е дискутирано за проектов. Hatres gonna haet
Haters gonna hate, potatoes gonna potate. е правиот изразИч не ми чуе, мене ми финансираа проектот "3 печени компири" со 150.000.
Haters gonna hate, vrbas gonna vrba.
Каков сакразам, нема сакразам, еве и тука 7 страни се дискутира за дискусијата на српскиот форум....Сарказам или..?
Со фрлање во далечина. Нов спорт ќе излезе после од тоа. Со репрезентации со све.Баш ме интересира како ќе фрлаат со лопати во темелите на саксиите од врбиве ко ќе го најават ))) Грујо во рибарска чизма
И сечење на ленти со скок со задршка.Со фрлање во далечина. Нов спорт ќе излезе после од тоа. Со репрезентации со све.
А колку се ? 249.999,99 евра ?Од кај информацијата дека коштаат 250.000 евра?