Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Остваруваме, три врби во Вардар!
Ме интересира дали постои некој на кој реално му се свиѓа ова со врбиве 250.000 евра скапи...
на тој шо ги лапнал парите
со извинување ама да и засади некој нејзе у сред минџа жална врба да и мрда малце по креативна може ќе биде.
На Искра и на Бетон (или било која друга градежна компанија што ќе го изведува проектот) сигурно. Веројатно на уште некои вработени во државни институции, на раководни места.Ме интересира дали постои некој на кој реално му се свиѓа ова со врбиве 250.000 евра скапи...
На Искра и на Бетон (или било која друга градежна компанија што ќе го изведува проектот) сигурно. Веројатно на уште некои вработени во државни институции, на раководни места.
Реално е. Кажи една пореална работа од купче со пари.Тоа не е реално. Прашав за реално. Реално, можеби покасно сфатила али ни на Искра Врбевска не и се свиѓа ама најлесна пара и е ова...
А, овде членот Војвода малку утналonda, evo zapisujem da vrba mora biti balirana.
Нема само внуците нејзини да ја памтат нејзе и врбите. Сите ќе ги памтиме.Na ovaj nacin ces imati ogromno stablo koje ce i tvoji unucici da pamte .
А колку се ? 249.999,99 евра ?![]()
Од кај информацијата дека коштаат 250.000 евра?