Проектот „Жални врби во Вардар“ - форумџиски проект :)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Каде да конкурирам за новиот кружен тек во Ѓорче ?

Проектот ќе ми се вика "Топола"

220px-Populus_nigra-bekes.jpg

Кружниот тек ќе е со река внатре?:pos:
Нормално дека се шалам, ама не можев да издржам.Само да не прочитат чичко Сокол :unsure:

Влада, поддржувачи на овој проект ќе ве замолам: Ископајте дупка, и посадете се, закопајте се, било што само да не ве гледам! Што друго и да кажам излишно е, кога ние сме немоќни да ги запреме глупостиве и само сме обични набљудувачи на нечии фараонски амбиции. Во Охрид полицијата со такси се вози овие пари перат ич кур не ги боли.

Кружниот тек ќе е со река внатре?:pos:
Нормално дека се шалам, ама не можев да издржам.Само да не прочитат чичко Сокол :unsure:
На тој првиот кружен тек веќе има споменик, сега е во мода засади дрво. Ееее какви сте неможе човек бизнис да почне. Ме шиканираш пред старт. :D

Каде да конкурирам за новиот кружен тек во Ѓорче ?

Проектот ќе ми се вика "Топола"

220px-Populus_nigra-bekes.jpg

за ова треба посебна тема
сите со свои “оригинални идеи“;)

Отвори се земјо голтни не. :facepalm:
Поголеми жални врби од нас нема.
Се прашувам што е следно?
До 2014г има уште многу да гледаме и да се чудиме.

А фонтаните ќе ги прскаат со вода? Ептен модерно ќе биде така

Иначе 250 000 евра во река фрлени, а коа ќе размислиш подобро стварно да ги фрлеа барем циганчињата ќе се израдуваа.
Ќе овенат врбите од гомната во Вардар.

Кутрава градинарка се отепала од работа за овој авторско - уметнички проект со современ израз, футуристички:свиркам:

t_vrba_740.jpg

Кој ни е крив што ние не се разбираме во современ футуризам:свиркам:

нели едно време ќе правеа аеродром измеѓу велес/свети николе карго , па едно време и тука на тој регион и ветерници демек ќе правеа бла бла

мој проект само незнам каде да го аплицирам БЕСИЛКА НА СРЕДЕ ПЛОШТАД

Само ако слушнам некој да рече дека не се заработувало на интернет, и тоа добри пари...

мој проект само незнам каде да го аплицирам БЕСИЛКА НА СРЕДЕ ПЛОШТАД

....надополнето со гиљотина и тобоган кој ќе ги транспортира отсечените глави до пиратските галии за подобар уметнички впечаток и симбиоза со автентичната околина

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom