Хаха овие од ф.к. Баерн ја направија победата на Реал на среќа, 2 гола, и сме го паркирале автобусот. Ах копилиња некои, ќе начекат и они, малце од малце да се игра овоа од денеска не 2 , 5 ќе пијат. Уште си стојам на зборот дека Баерн освен да се шетаат, нема што да бараат во Мадрид.
zdravo, ako se sekavate jas bev na forumov ednas imav rabota neso mi ispadna i plus ne ja znaev sifrata....
tooooooooooo toaaaaaaaaaaaaaaaaaa CAREVIII neka go jadat farcelonaaaaaaaaaaaa. pretcsustvo, pretcustvoo IMAVVV!!!!!!! gi zgazivme sred nou kamp MOURINHO CARRRRRRRRRRRR kakva FORMACIJA IZVADIIIII!!! uste sum prevozbuden nekoe custvo bombasticno u mene imam!!!
na ronaldo deneska frizurata ne mu bese ic ubava ama nema vrska CAREEEEEEEEEEE!!!!!!! TI NE SI COVEK ti si cvece od covek, sampion!
VIVA I HALA MADRID para sempre porfavorrr!!! HALA MADRID HALA MADRID HALA MADRIDDD!!!
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.