UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Барса- милан уфф ќе има песми на форумов:)

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Колку ми се интересни овие Миланезиве :)
Тоа што дадоја гол на камп ноу во 99та минута, а успат цела утакмица никаде ги немаше им дава надеж :)
Наредната утакмица се покажа која е Барса, иако не им беше важен мечот, фино лепо ги плеснаја на гости.
Абе треба милост да барате да не ве наполнат со петарди, па да биде срам што еден таков тим игра во 1/4 финале, како тоа што ќе биде со АПОЕЛ :)
И да не дојде до забуна, на тој натпревар повеќе ке бидам за Милан од проста причина што НЕСАКАМ Барса да го одбрани трофејот во ЛШ, зошто ТИЕ беа главните виновници ние тоа да не го направиме, а бевме на влакно од тоа :)
Со среќа!

kralot

Вистина!!
Член од
9 април 2008
Мислења
466
Поени од реакции
72
Мислите ли вие вистина дека Германец, ПАЗИ!!! плус БАВАРЕЦ така лесно ќе се откаже од финале на домашен терен??

Имате ли евиденција за последните 5 пати кога Баерн играл против Реал во Лига на Шампиони???

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
И ГЕРМАНЕЦ ПЛУС.

M

Mario Gómez

Гостин
Баерн и Реал одат понатаму знае се уште сега но како ќе поминат во полуфинале само господ знае. Баерн нека се моли Рибери, Робен, Гомез да им се живи и здрави за да можат да поминат. :D
Челзи игра променливо така да со Бенфика ќе биде јако и не се знае кој ќе помине. А плус првата и е во Португалија. :D
А за мојте јас уште сега да си земам лексилиум оти судиите ќе ми ги скинат нервите. :cenzura:
A Реал не треба да се молат за Роналдо, Бензема и Озил? :O

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
Каква иронија, викаш „Не знам зошто го 90% отпишуваат Милан“, а скрос ги отпиша подоле Бајерн.
Vidi im samo skor na real sezonava ke vidis zasto gi otpisav baern... I koga murinjo razocaral koga stignal vo polufinale? :) Edino rekov za barca i milan taka poso barca ne e tolku dominantna sezonava...da bese kako lani e togas sigurno ke gledavme finale REAL BARCA.sea ne se znae....Mada ipak baern se germnaci i finaleto se igra tamu ali sepak...Real se ednostavno prejaki.... :)

kralot

Вистина!!
Член од
9 април 2008
Мислења
466
Поени од реакции
72
Од каде појаки бе?? редат голови со Осасуна и ЦСКА, види му ги меѓусебните со барса па ќе видиш колку е јака!!

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Баерн и Реал одат понатаму знае се уште сега но како ќе поминат во полуфинале само господ знае. Баерн нека се моли Рибери, Робен, Гомез да им се живи и здрави за да можат да поминат. :D
Челзи игра променливо така да со Бенфика ќе биде јако и не се знае кој ќе помине. А плус првата и е во Португалија. :D
А за мојте јас уште сега да си земам лексилиум оти судиите ќе ми ги скинат нервите. :cenzura:
Баш подобро е за Челзи што првата се игра во Португалија.
Ќе се мачи Челзи ама ќе одат во 1/2 финале поради тоа што реваншот го играат дома
(и пак сите ќе викаат како Челзи на среќа ги прошле Бенфика :D :rolleyes:)

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
Од каде појаки бе?? редат голови со Осасуна и ЦСКА, види му ги меѓусебните со барса па ќе видиш колку е јака!!
а ако го видам скорот на баерна со фрајбург , менхенгладбах или леверкузен каков заклучок за баерн да извлечам ?

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
А зошто сите ги отпишуваат АПОЕЛ?
:ROFLMAO:

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Баерн ни у хипстер лигата не се први, со реал ќе се рамнат. Не ме смеј.

Член од
31 мај 2011
Мислења
1.424
Поени од реакции
789
Туф ќе биде јако помеѓу Милан и Барса, иначе фаворит ми се АПОЕЛ поради Тричковски и оти се најслаби од др. екипи :)

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Колку ми се интересни овие Миланезиве :)
Тоа што дадоја гол на камп ноу во 99та минута, а успат цела утакмица никаде ги немаше им дава надеж :)
Наредната утакмица се покажа која е Барса, иако не им беше важен мечот, фино лепо ги плеснаја на гости.
Абе треба милост да барате да не ве наполнат со петарди, па да биде срам што еден таков тим игра во 1/4 финале, како тоа што ќе биде со АПОЕЛ :)
И да не дојде до забуна, на тој натпревар повеќе ке бидам за Милан од проста причина што НЕСАКАМ Барса да го одбрани трофејот во ЛШ, зошто ТИЕ беа главните виновници ние тоа да не го направиме, а бевме на влакно од тоа :)
Со среќа!
Ако ти го гледаш твојот тим во четврток и ти се тресат гаќите кога играте со Сити немора да значи дека и ние ќе плачипичкосуваме што ни се падна Барса.Ти што се надеваш и радуваш дека онаков беден Манчестер може до трофеј ќе ми кажеш на мене дали да се надевам во двомечот со Барса ?
Мечот на Сан Сиро бевме поразени но на каков начин ? Ако таа Барса ја сметаш за ‘‘вистинската‘‘ тогаш префрли се на плетење чорапи или правење накит од монистри.
Незнам зошто би ми било срам ако најјакиот тим моментално ни пукне петарда и на двете утакмици.

Барса е Барса и нема што да се дискутира тука но дека лесно ќе помине против Милан ќе се прашаме. :) Ако Милан има комплетен тим тогаш ќе биде што ќе биде и на двете утакмици.Дел од предноста е на страната на Барса зошто реваншот го игра на домашен терен но тие што пратат ЛШ подолго време сигурно знаат кој е Милан во ова натпреварување.Може предноста е на нивна страна но убеден сум дека со полн состав можеме да го исфрлиме најдобриот тим на денешницава.

Xak

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.610
Поени од реакции
464
Vidi im samo skor na real sezonava ke vidis zasto gi otpisav baern... I koga murinjo razocaral koga stignal vo polufinale? :) Edino rekov za barca i milan taka poso barca ne e tolku dominantna sezonava...da bese kako lani e togas sigurno ke gledavme finale REAL BARCA.sea ne se znae....Mada ipak baern se germnaci i finaleto se igra tamu ali sepak...Real se ednostavno prejaki.... :)
Види им го скорот и на Баерн, види ги играчите што играат таму + сега и Швајни назад. Реал имаа оваа сезона еден сериозен противник, Барса и не добија ни еден дуел со нив, ова ќе биде вториот сериозен противник на Реал.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom