- Член од
- 17 декември 2008
- Мислења
- 4.232
- Поени од реакции
- 3.868
Kojа делузија?Gde zivis...Сакаш кечап и мајонез со делузијата или така ќе ја јадеш ?
Kojа делузија?Gde zivis...Сакаш кечап и мајонез со делузијата или така ќе ја јадеш ?
A Реал не треба да се молат за Роналдо, Бензема и Озил? :OБаерн и Реал одат понатаму знае се уште сега но како ќе поминат во полуфинале само господ знае. Баерн нека се моли Рибери, Робен, Гомез да им се живи и здрави за да можат да поминат.
Челзи игра променливо така да со Бенфика ќе биде јако и не се знае кој ќе помине. А плус првата и е во Португалија.
А за мојте јас уште сега да си земам лексилиум оти судиите ќе ми ги скинат нервите.
Vidi im samo skor na real sezonava ke vidis zasto gi otpisav baern... I koga murinjo razocaral koga stignal vo polufinale? Edino rekov za barca i milan taka poso barca ne e tolku dominantna sezonava...da bese kako lani e togas sigurno ke gledavme finale REAL BARCA.sea ne se znae....Mada ipak baern se germnaci i finaleto se igra tamu ali sepak...Real se ednostavno prejaki....Каква иронија, викаш „Не знам зошто го 90% отпишуваат Милан“, а скрос ги отпиша подоле Бајерн.
Баш подобро е за Челзи што првата се игра во Португалија.Баерн и Реал одат понатаму знае се уште сега но како ќе поминат во полуфинале само господ знае. Баерн нека се моли Рибери, Робен, Гомез да им се живи и здрави за да можат да поминат.
Челзи игра променливо така да со Бенфика ќе биде јако и не се знае кој ќе помине. А плус првата и е во Португалија.
А за мојте јас уште сега да си земам лексилиум оти судиите ќе ми ги скинат нервите.
samo za angelot ke se molime nieA Реал не треба да се молат за Роналдо, Бензема и Озил? :O
а ако го видам скорот на баерна со фрајбург , менхенгладбах или леверкузен каков заклучок за баерн да извлечам ?Од каде појаки бе?? редат голови со Осасуна и ЦСКА, види му ги меѓусебните со барса па ќе видиш колку е јака!!
Баерн ни у хипстер лигата не се први, со реал ќе се рамнат. Не ме смеј.Од каде појаки бе?? редат голови со Осасуна и ЦСКА, види му ги меѓусебните со барса па ќе видиш колку е јака!!
Ако ти го гледаш твојот тим во четврток и ти се тресат гаќите кога играте со Сити немора да значи дека и ние ќе плачипичкосуваме што ни се падна Барса.Ти што се надеваш и радуваш дека онаков беден Манчестер може до трофеј ќе ми кажеш на мене дали да се надевам во двомечот со Барса ?Колку ми се интересни овие Миланезиве
Тоа што дадоја гол на камп ноу во 99та минута, а успат цела утакмица никаде ги немаше им дава надеж
Наредната утакмица се покажа која е Барса, иако не им беше важен мечот, фино лепо ги плеснаја на гости.
Абе треба милост да барате да не ве наполнат со петарди, па да биде срам што еден таков тим игра во 1/4 финале, како тоа што ќе биде со АПОЕЛ
И да не дојде до забуна, на тој натпревар повеќе ке бидам за Милан од проста причина што НЕСАКАМ Барса да го одбрани трофејот во ЛШ, зошто ТИЕ беа главните виновници ние тоа да не го направиме, а бевме на влакно од тоа
Со среќа!
Види им го скорот и на Баерн, види ги играчите што играат таму + сега и Швајни назад. Реал имаа оваа сезона еден сериозен противник, Барса и не добија ни еден дуел со нив, ова ќе биде вториот сериозен противник на Реал.Vidi im samo skor na real sezonava ke vidis zasto gi otpisav baern... I koga murinjo razocaral koga stignal vo polufinale? Edino rekov za barca i milan taka poso barca ne e tolku dominantna sezonava...da bese kako lani e togas sigurno ke gledavme finale REAL BARCA.sea ne se znae....Mada ipak baern se germnaci i finaleto se igra tamu ali sepak...Real se ednostavno prejaki....