UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
20 јули 2009
Мислења
865
Поени од реакции
600

Тоа го кажав нервозно бидејќи мислев судијата ќе заебе работа како и секогаш... али сепак на крај се испадна како што треба

p.s знаев дека некој ќе ја цитира мојата бламажа али ај :D

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
chillin' like a villain e крив, он искоби, рече дека ќе го мењал цел тим на Интер за Рамос... :sneaky:
ramos e car, sea mu se fatija za penalot, deka za sve drugo mozhat da mu go zemat vo usta. pogotovo ovie od farsa, koga sam gi ispoeba pujol, xavi pichkata, mesi (najdobriot igrach, ama vo barsa go nejkam) pichuleto, i za malce na buskec mamicata ke mu ja ebeshe...

ponudata tuka e, ramos za pola tim na chelo so snajder. ne gledat deka kiki i kaka promashija t.e. izvedoa detski penali, oni za ramos...

Tranquilis

Putting Macedonia on the map.
Член од
10 август 2011
Мислења
526
Поени од реакции
657
Значи, да ги поздравиме хејтерите со прикладни поздрави и честитки:

- гол на Роналдо од офсајд;
- недосуден пенал за Баерн по играње на Пепе со рака; ист критериум како за пеналот за Реал;
- недосуден црвен картон за Пепе при пеналот.

Ни судии не им беа доволни, Баерн и покрај тоа ги надигра - да беа малку поспретни ни до пенали немаше да дојде. Мурињо уште еднаш докажа дека нема мадиња да постави офанзивна игра против добри екипи.

Поздрав до верните навивачи на Реал кои не ја хејтаа Барса синоќа. Беше Реал добра екипа. Пред 10 години.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom